ECOLE ST.MARIE

Contactgegevens ECOLE ST.MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE ST.MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE ST.MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE MERLOT 5; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43360430 (+32-43360430) 43360430 (+32-43360430)

Fax (fax): +32 (53) 865-54-67 +32 (53) 865-54-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE ST.MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE ST.MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE ST.MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE ST.MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE ST.MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE ST.MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE ST.MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE ST.MARIE
Products information ECOLE ST.MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE06958435058
Ondernemingsnummer: 9962921142
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE ST.MARIE
(Get full report from official database of BE for ECOLE ST.MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE ST.MARIE
Addition kinds of activities for ECOLE ST.MARIE

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
513705. Kinderartikelen | Children's goods
721904. Handwassers | Hand laundries
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks

Werken bij ECOLE ST.MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE ST.MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE ST.MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE ST.MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mal - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van ECOLE ST.MARIE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE ST.MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE ST.MARIE. Laat een reactie achter voor ECOLE ST.MARIE. ECOLE ST.MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE ST.MARIE. Leave a respond for ECOLE ST.MARIE. ECOLE ST.MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE ST.MARIE op de google maps. Adres en contacten ECOLE ST.MARIE
Location of ECOLE ST.MARIE on the google maps. Address and contacts of ECOLE ST.MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE ST.MARIE ECOLE ST.MARIE: FLSTEENHOUW. & MARMERBEDR.LANSSENS BVBA | TJEU VAN HORNE | HUBERT DE ROO | PIERRE GOTTSCHALK | FREDDY DE MIL

Other related companies as ECOLE ST.MARIE: FLSTEENHOUW. & MARMERBEDR.LANSSENS BVBA | TJEU VAN HORNE | HUBERT DE ROO | PIERRE GOTTSCHALK | FREDDY DE MIL

ECOLE ST.MARIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE ST.MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06958435058. Het bedrijf ECOLE ST.MARIE bevindt zich op het adres: PLACE MERLOT 5; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van ECOLE ST.MARIE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE ST.MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE ST.MARIE, openstaande posities, locatie van ECOLE ST.MARIE op de kaart.

ECOLE ST.MARIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE ST.MARIE, company assigned to the tax number BE06958435058. The company ECOLE ST.MARIE is located at the address: PLACE MERLOT 5; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of ECOLE ST.MARIE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE ST.MARIE is not available. You also can look at reviews of ECOLE ST.MARIE, open positions, location of ECOLE ST.MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE ST.MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE ST.MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE ST.MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE ST.MARIE, employees, financial statistics.