CENTRE ROBERT DUBOIS

Contactgegevens CENTRE ROBERT DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE ROBERT DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE ROBERT DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE JEAN JOSEPH CROCQ 15; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24773163 (+32-24773163) 24773163 (+32-24773163)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE ROBERT DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE ROBERT DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE ROBERT DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE ROBERT DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE ROBERT DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE ROBERT DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE ROBERT DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE ROBERT DUBOIS
Products information CENTRE ROBERT DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE ROBERT DUBOIS
(Get full report from official database of BE for CENTRE ROBERT DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE ROBERT DUBOIS
Addition kinds of activities for CENTRE ROBERT DUBOIS

329501. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
26211003. Gegoten pulpproducten | Molded pulp products
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec

Werken bij CENTRE ROBERT DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE ROBERT DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE ROBERT DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE ROBERT DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

Zoek naar antwoorden van CENTRE ROBERT DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE ROBERT DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE ROBERT DUBOIS. Laat een reactie achter voor CENTRE ROBERT DUBOIS. CENTRE ROBERT DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE ROBERT DUBOIS. Leave a respond for CENTRE ROBERT DUBOIS. CENTRE ROBERT DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE ROBERT DUBOIS op de google maps. Adres en contacten CENTRE ROBERT DUBOIS
Location of CENTRE ROBERT DUBOIS on the google maps. Address and contacts of CENTRE ROBERT DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE ROBERT DUBOIS CENTRE ROBERT DUBOIS: Van den Bossche | Van Ginderen A | Mbenza Badianga Guy | JENNY DECHANET | H. TIMMERMAN

Other related companies as CENTRE ROBERT DUBOIS: Van den Bossche | Van Ginderen A | Mbenza Badianga Guy | JENNY DECHANET | H. TIMMERMAN

CENTRE ROBERT DUBOIS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE ROBERT DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf CENTRE ROBERT DUBOIS bevindt zich op het adres: AVENUE JEAN JOSEPH CROCQ 15; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van CENTRE ROBERT DUBOIS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE ROBERT DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE ROBERT DUBOIS, openstaande posities, locatie van CENTRE ROBERT DUBOIS op de kaart.

CENTRE ROBERT DUBOIS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE ROBERT DUBOIS, company assigned to the tax number BE05167114257. The company CENTRE ROBERT DUBOIS is located at the address: AVENUE JEAN JOSEPH CROCQ 15; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of CENTRE ROBERT DUBOIS is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE ROBERT DUBOIS is not available. You also can look at reviews of CENTRE ROBERT DUBOIS, open positions, location of CENTRE ROBERT DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE ROBERT DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE ROBERT DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE ROBERT DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE ROBERT DUBOIS, employees, financial statistics.