BUBAO KONINKL. INSTITUUT

Contactgegevens BUBAO KONINKL. INSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBAO KONINKL. INSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBAO KONINKL. INSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE GEORGES HENRI 278; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27354085 (+32-27354085) 27354085 (+32-27354085)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBAO KONINKL. INSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBAO KONINKL. INSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBAO KONINKL. INSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBAO KONINKL. INSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBAO KONINKL. INSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBAO KONINKL. INSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBAO KONINKL. INSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBAO KONINKL. INSTITUUT
Products information BUBAO KONINKL. INSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBAO KONINKL. INSTITUUT
(Get full report from official database of BE for BUBAO KONINKL. INSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBAO KONINKL. INSTITUUT
Addition kinds of activities for BUBAO KONINKL. INSTITUUT

13899907. Hot shot service | Hot shot service
32510101. Baksteenklei: gemeenschappelijk gezicht, geglasuurd, verglaasd of hol | Brick clay: common face, glazed, vitrified, or hollow
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
37319903. Drogen, drijvend | Drydocks, floating
54990204. Thee | Tea

Werken bij BUBAO KONINKL. INSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBAO KONINKL. INSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBAO KONINKL. INSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBAO KONINKL. INSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van BUBAO KONINKL. INSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of BUBAO KONINKL. INSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBAO KONINKL. INSTITUUT. Laat een reactie achter voor BUBAO KONINKL. INSTITUUT. BUBAO KONINKL. INSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBAO KONINKL. INSTITUUT. Leave a respond for BUBAO KONINKL. INSTITUUT. BUBAO KONINKL. INSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBAO KONINKL. INSTITUUT op de google maps. Adres en contacten BUBAO KONINKL. INSTITUUT
Location of BUBAO KONINKL. INSTITUUT on the google maps. Address and contacts of BUBAO KONINKL. INSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBAO KONINKL. INSTITUUT BUBAO KONINKL. INSTITUUT: FRANK THILEMANS | Depoorter Elektro | A.E.C.D. | PETRUS VAN RILLAER | ANCORA

Other related companies as BUBAO KONINKL. INSTITUUT: FRANK THILEMANS | Depoorter Elektro | A.E.C.D. | PETRUS VAN RILLAER | ANCORA

BUBAO KONINKL. INSTITUUT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBAO KONINKL. INSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf BUBAO KONINKL. INSTITUUT bevindt zich op het adres: AVENUE GEORGES HENRI 278; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van BUBAO KONINKL. INSTITUUT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBAO KONINKL. INSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBAO KONINKL. INSTITUUT, openstaande posities, locatie van BUBAO KONINKL. INSTITUUT op de kaart.

BUBAO KONINKL. INSTITUUT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBAO KONINKL. INSTITUUT, company assigned to the tax number BE01098052978. The company BUBAO KONINKL. INSTITUUT is located at the address: AVENUE GEORGES HENRI 278; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement maternel and primaire. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of BUBAO KONINKL. INSTITUUT is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBAO KONINKL. INSTITUUT is not available. You also can look at reviews of BUBAO KONINKL. INSTITUUT, open positions, location of BUBAO KONINKL. INSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBAO KONINKL. INSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBAO KONINKL. INSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBAO KONINKL. INSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBAO KONINKL. INSTITUUT, employees, financial statistics.