FLNEW GOFF NV

Contactgegevens FLNEW GOFF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNEW GOFF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNEW GOFF NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Kaleweg 5 9030 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-16-73-73 32-92-16-73-73

Fax (fax): 32-92-16-73-74 32-92-16-73-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNEW GOFF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNEW GOFF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNEW GOFF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNEW GOFF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNEW GOFF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNEW GOFF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNEW GOFF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNEW GOFF NV
Products information FLNEW GOFF NV

BTW identificatienummer (tax): BE02578735351
Ondernemingsnummer: 9878875732
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLNEW GOFF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNEW GOFF NV
(Get full report from official database of BE for FLNEW GOFF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNEW GOFF NV
Addition kinds of activities for FLNEW GOFF NV

28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
32290200. Optisch glas | Optical glass
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
50740206. Ovens, behalve elektrische en warme lucht | Furnaces, except electric and warm air
70320101. Cabin camp | Cabin camp
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij FLNEW GOFF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNEW GOFF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNEW GOFF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNEW GOFF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Projectassistent - FRANSTALIG (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit is het takenpakket als projectassistent: Commerciële ondersteuning: agendabeheer en afspraken plannen voor de collega's verslagen maken van de meetings voorbereiden van de reporting en de maandelijkse cijfers telefonische en mailcontact met klanten en leveranciers ter opvolging ondersteuning in maken van offertes en technische ondersteuning voorbereiden van de contracten met klant en leverancier ondersteuning in projecten milieustudies toekenningen ... Operationele ondersteuning: administratief opvolgen van bestellingen en leveringen onderzoek naar de beste leverancier prijsvergelijkingen maken maken en beheren van technische gegevens (handleidingen technische fiches ...) en deze online klasseren en up to date houden werfopvolging en de registraties van de onderaannemers controleren en bijhouden administratieve ondersteuning voor de veiligheidsnormen van de werven (PPSS PGSS PAQ ...) algemene projectondersteuning: beheer van de oproepen facturatie stockbeheer ...

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van FLNEW GOFF NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNEW GOFF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNEW GOFF NV. Laat een reactie achter voor FLNEW GOFF NV. FLNEW GOFF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNEW GOFF NV. Leave a respond for FLNEW GOFF NV. FLNEW GOFF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNEW GOFF NV op de google maps. Adres en contacten FLNEW GOFF NV
Location of FLNEW GOFF NV on the google maps. Address and contacts of FLNEW GOFF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNEW GOFF NV FLNEW GOFF NV: HET BJOETIEHUISJE | Van Bellinghen M | Nelis-Hoornaert-Lejeune SPRL | JUL THIMPONT | R. DE PUYDT

Other related companies as FLNEW GOFF NV: HET BJOETIEHUISJE | Van Bellinghen M | Nelis-Hoornaert-Lejeune SPRL | JUL THIMPONT | R. DE PUYDT

FLNEW GOFF NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNEW GOFF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02578735351. Het bedrijf FLNEW GOFF NV bevindt zich op het adres: Kaleweg 5 9030 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLNEW GOFF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNEW GOFF NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNEW GOFF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNEW GOFF NV, openstaande posities, locatie van FLNEW GOFF NV op de kaart.

FLNEW GOFF NV is a company, that was registered 2002 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLNEW GOFF NV, company assigned to the tax number BE02578735351. The company FLNEW GOFF NV is located at the address: Kaleweg 5 9030 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing. Products created in FLNEW GOFF NV were not found.
The main activity of FLNEW GOFF NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNEW GOFF NV is not available. You also can look at reviews of FLNEW GOFF NV, open positions, location of FLNEW GOFF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNEW GOFF NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNEW GOFF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNEW GOFF NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNEW GOFF NV, employees, financial statistics.