VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN
Private companiesJustice, Public Order and Safety • VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN

Contactgegevens VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSEVEST 2; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16233531 (+32-16233531) 16233531 (+32-16233531)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN
Products information VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN
(Get full report from official database of BE for VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN
Addition kinds of activities for VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN

22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
34930101. Automobiele veren | Automobile springs
35249902. Karren of wagons voor gras en tuin | Carts or wagons for lawn and garden
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies

Werken bij VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. Laat een reactie achter voor VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. Leave a respond for VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN. VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN op de google maps. Adres en contacten VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN
Location of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN on the google maps. Address and contacts of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: FLHUBO BELGIË NV AFD. BREDENE | MULTI SERVICES CENTER | JANSSEN A. | PIERRE ZANZEN | FIERENS MARCEL CV

Other related companies as VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN: FLHUBO BELGIË NV AFD. BREDENE | MULTI SERVICES CENTER | JANSSEN A. | PIERRE ZANZEN | FIERENS MARCEL CV

VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN bevindt zich op het adres: MECHELSEVEST 2; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, openstaande posities, locatie van VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN op de kaart.

VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, company assigned to the tax number BE02556488037. The company VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is located at the address: MECHELSEVEST 2; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN is not available. You also can look at reviews of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, open positions, location of VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE LAGERE SCHOOL ST. JAN, employees, financial statistics.