FLSODEXHO BELGIQUE SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLSODEXHO BELGIQUE SA
Private companiesAgricultural Services • FLSODEXHO BELGIQUE SA

Contactgegevens FLSODEXHO BELGIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSODEXHO BELGIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSODEXHO BELGIQUE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Charles Lemaire 1 1160 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-79-12-11 32-26-79-12-11

Fax (fax): 32-26-79-14-56 32-26-79-14-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSODEXHO BELGIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSODEXHO BELGIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSODEXHO BELGIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSODEXHO BELGIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSODEXHO BELGIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSODEXHO BELGIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSODEXHO BELGIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSODEXHO BELGIQUE SA
Products information FLSODEXHO BELGIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08245483398
Ondernemingsnummer: 6782928466
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLSODEXHO BELGIQUE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Italy

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSODEXHO BELGIQUE SA
(Get full report from official database of BE for FLSODEXHO BELGIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSODEXHO BELGIQUE SA
Addition kinds of activities for FLSODEXHO BELGIQUE SA

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
3677. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
473102. Vrachtvervoer | Freight forwarding
20150402. Spel, klein: verwerkt, gekookt | Game, small: processed, cooked
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
22950106. Waterdichtende stoffen, behalve rubberen | Waterproofing fabrics, except rubberizing
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings

Werken bij FLSODEXHO BELGIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSODEXHO BELGIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSODEXHO BELGIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSODEXHO BELGIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van FLSODEXHO BELGIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSODEXHO BELGIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSODEXHO BELGIQUE SA. Laat een reactie achter voor FLSODEXHO BELGIQUE SA. FLSODEXHO BELGIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSODEXHO BELGIQUE SA. Leave a respond for FLSODEXHO BELGIQUE SA. FLSODEXHO BELGIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSODEXHO BELGIQUE SA op de google maps. Adres en contacten FLSODEXHO BELGIQUE SA
Location of FLSODEXHO BELGIQUE SA on the google maps. Address and contacts of FLSODEXHO BELGIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSODEXHO BELGIQUE SA FLSODEXHO BELGIQUE SA: HOUBEN | Janique Coiffure | ETELEC | VAN MULLEM GUSTAAF+ERIC | ANDRE BREELS

Other related companies as FLSODEXHO BELGIQUE SA: HOUBEN | Janique Coiffure | ETELEC | VAN MULLEM GUSTAAF+ERIC | ANDRE BREELS

FLSODEXHO BELGIQUE SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSODEXHO BELGIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08245483398. Het bedrijf FLSODEXHO BELGIQUE SA bevindt zich op het adres: Rue Charles Lemaire 1 1160 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels - Italy. Producten gemaakt in FLSODEXHO BELGIQUE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSODEXHO BELGIQUE SA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSODEXHO BELGIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSODEXHO BELGIQUE SA, openstaande posities, locatie van FLSODEXHO BELGIQUE SA op de kaart.

FLSODEXHO BELGIQUE SA is a company, that was registered 2007 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLSODEXHO BELGIQUE SA, company assigned to the tax number BE08245483398. The company FLSODEXHO BELGIQUE SA is located at the address: Rue Charles Lemaire 1 1160 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels - Italy. Products created in FLSODEXHO BELGIQUE SA were not found.
The main activity of FLSODEXHO BELGIQUE SA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSODEXHO BELGIQUE SA is not available. You also can look at reviews of FLSODEXHO BELGIQUE SA, open positions, location of FLSODEXHO BELGIQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSODEXHO BELGIQUE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSODEXHO BELGIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSODEXHO BELGIQUE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSODEXHO BELGIQUE SA, employees, financial statistics.