FLPUROL OIL WORKS BVBA

Contactgegevens FLPUROL OIL WORKS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPUROL OIL WORKS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPUROL OIL WORKS BVBA

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Oude Baan 100 3630 Maasmechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-76-20-32 32-89-76-20-32

Fax (fax): 32-89-76-22-46 32-89-76-22-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPUROL OIL WORKS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPUROL OIL WORKS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPUROL OIL WORKS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPUROL OIL WORKS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPUROL OIL WORKS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPUROL OIL WORKS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPUROL OIL WORKS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPUROL OIL WORKS BVBA
Products information FLPUROL OIL WORKS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03888305664
Ondernemingsnummer: 4895477294
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLPUROL OIL WORKS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Petroleum fuels and additives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPUROL OIL WORKS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPUROL OIL WORKS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPUROL OIL WORKS BVBA
Addition kinds of activities for FLPUROL OIL WORKS BVBA

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
013100. Katoen | Cotton
769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij FLPUROL OIL WORKS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPUROL OIL WORKS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPUROL OIL WORKS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPUROL OIL WORKS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van FLPUROL OIL WORKS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPUROL OIL WORKS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPUROL OIL WORKS BVBA. Laat een reactie achter voor FLPUROL OIL WORKS BVBA. FLPUROL OIL WORKS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPUROL OIL WORKS BVBA. Leave a respond for FLPUROL OIL WORKS BVBA. FLPUROL OIL WORKS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPUROL OIL WORKS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPUROL OIL WORKS BVBA
Location of FLPUROL OIL WORKS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPUROL OIL WORKS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPUROL OIL WORKS BVBA FLPUROL OIL WORKS BVBA: Leo Cartoons | Mourisse S | Evaldre Jean | DEBOU VAN ICHTEGEM | Crols F

Other related companies as FLPUROL OIL WORKS BVBA: Leo Cartoons | Mourisse S | Evaldre Jean | DEBOU VAN ICHTEGEM | Crols F

FLPUROL OIL WORKS BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPUROL OIL WORKS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03888305664. Het bedrijf FLPUROL OIL WORKS BVBA bevindt zich op het adres: Oude Baan 100 3630 Maasmechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Petroleum fuels and additives. Producten gemaakt in FLPUROL OIL WORKS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPUROL OIL WORKS BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPUROL OIL WORKS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPUROL OIL WORKS BVBA, openstaande posities, locatie van FLPUROL OIL WORKS BVBA op de kaart.

FLPUROL OIL WORKS BVBA is a company, that was registered 1997 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is FLPUROL OIL WORKS BVBA, company assigned to the tax number BE03888305664. The company FLPUROL OIL WORKS BVBA is located at the address: Oude Baan 100 3630 Maasmechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Petroleum fuels and additives. Products created in FLPUROL OIL WORKS BVBA were not found.
The main activity of FLPUROL OIL WORKS BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPUROL OIL WORKS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPUROL OIL WORKS BVBA, open positions, location of FLPUROL OIL WORKS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPUROL OIL WORKS BVBA, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPUROL OIL WORKS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPUROL OIL WORKS BVBA, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPUROL OIL WORKS BVBA, employees, financial statistics.