FLMEDA PHARMA SA

Contactgegevens FLMEDA PHARMA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEDA PHARMA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEDA PHARMA SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée De La Hulpe 166 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-60-95-77 32-26-60-95-77

Fax (fax): 32-25-04-08-12 32-25-04-08-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEDA PHARMA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEDA PHARMA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEDA PHARMA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEDA PHARMA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEDA PHARMA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEDA PHARMA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEDA PHARMA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEDA PHARMA SA
Products information FLMEDA PHARMA SA

BTW identificatienummer (tax): BE03328277587
Ondernemingsnummer: 7043579101
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLMEDA PHARMA SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEDA PHARMA SA
(Get full report from official database of BE for FLMEDA PHARMA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEDA PHARMA SA
Addition kinds of activities for FLMEDA PHARMA SA

20850200. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
34620302. Verbrandingsmotoren van de verbrandingsmotoren, ysterhoudend | Internal combustion engine forgings, ferrous
38230106. Thermometers, gevuld systeem: industrieel proces type | Thermometers, filled system: industrial process type
39499904. Boksen apparatuur en benodigdheden, algemeen | Boxing equipment and supplies, general

Werken bij FLMEDA PHARMA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEDA PHARMA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEDA PHARMA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEDA PHARMA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van FLMEDA PHARMA SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMEDA PHARMA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEDA PHARMA SA. Laat een reactie achter voor FLMEDA PHARMA SA. FLMEDA PHARMA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEDA PHARMA SA. Leave a respond for FLMEDA PHARMA SA. FLMEDA PHARMA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEDA PHARMA SA op de google maps. Adres en contacten FLMEDA PHARMA SA
Location of FLMEDA PHARMA SA on the google maps. Address and contacts of FLMEDA PHARMA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEDA PHARMA SA FLMEDA PHARMA SA: CARRIERES DU FOND DES VAULX SA | GALERIE LES CONTEMPORAINS | LADBROKES | LUC DUBOIS | J. GHYSELEN

Other related companies as FLMEDA PHARMA SA: CARRIERES DU FOND DES VAULX SA | GALERIE LES CONTEMPORAINS | LADBROKES | LUC DUBOIS | J. GHYSELEN

FLMEDA PHARMA SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEDA PHARMA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328277587. Het bedrijf FLMEDA PHARMA SA bevindt zich op het adres: Chaussée De La Hulpe 166 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLMEDA PHARMA SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEDA PHARMA SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEDA PHARMA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEDA PHARMA SA, openstaande posities, locatie van FLMEDA PHARMA SA op de kaart.

FLMEDA PHARMA SA is a company, that was registered 2016 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMEDA PHARMA SA, company assigned to the tax number BE03328277587. The company FLMEDA PHARMA SA is located at the address: Chaussée De La Hulpe 166 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLMEDA PHARMA SA were not found.
The main activity of FLMEDA PHARMA SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEDA PHARMA SA is not available. You also can look at reviews of FLMEDA PHARMA SA, open positions, location of FLMEDA PHARMA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEDA PHARMA SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEDA PHARMA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEDA PHARMA SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEDA PHARMA SA, employees, financial statistics.