CARRIERES DU FOND DES VAULX SA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • CARRIERES DU FOND DES VAULX SA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • CARRIERES DU FOND DES VAULX SA

Contactgegevens CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRIERES DU FOND DES VAULX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6920-Wellin, België

Telefoon (phone): 084-38.86.28 (+32-084-38.86.28) 084-38.86.28 (+32-084-38.86.28)

Fax (fax): 084-38.95.60 (+32-084-38.95.60) 084-38.95.60 (+32-084-38.95.60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRIERES DU FOND DES VAULX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRIERES DU FOND DES VAULX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRIERES DU FOND DES VAULX SA
Products information CARRIERES DU FOND DES VAULX SA

BTW identificatienummer (tax): BE05487640380
Ondernemingsnummer: 1404846191
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): 47
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in CARRIERES DU FOND DES VAULX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRIERES DU FOND DES VAULX SA
(Get full report from official database of BE for CARRIERES DU FOND DES VAULX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRIERES DU FOND DES VAULX SA
Addition kinds of activities for CARRIERES DU FOND DES VAULX SA

2429. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
59999919. Religieuze goederen | Religious goods

Werken bij CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van CARRIERES DU FOND DES VAULX SA in sociale netwerken
Look for responds of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. Laat een reactie achter voor CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. CARRIERES DU FOND DES VAULX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. Leave a respond for CARRIERES DU FOND DES VAULX SA. CARRIERES DU FOND DES VAULX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRIERES DU FOND DES VAULX SA op de google maps. Adres en contacten CARRIERES DU FOND DES VAULX SA
Location of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA on the google maps. Address and contacts of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRIERES DU FOND DES VAULX SA CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: JEAN PONCIN | Barrea P | Techy Sandrine | Kasteelken | Universite Catholique de Louvain

Other related companies as CARRIERES DU FOND DES VAULX SA: JEAN PONCIN | Barrea P | Techy Sandrine | Kasteelken | Universite Catholique de Louvain

CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05487640380. Het bedrijf CARRIERES DU FOND DES VAULX SA bevindt zich op het adres: 6920-Wellin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 47 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CARRIERES DU FOND DES VAULX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, openstaande posities, locatie van CARRIERES DU FOND DES VAULX SA op de kaart.

CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, company assigned to the tax number BE05487640380. The company CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is located at the address: 6920-Wellin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 47 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CARRIERES DU FOND DES VAULX SA were not found.
The main activity of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA is not available. You also can look at reviews of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, open positions, location of CARRIERES DU FOND DES VAULX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRIERES DU FOND DES VAULX SA, employees, financial statistics.