VRIJE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VRIJE BASISSCHOOL
Private companiesLegal Services • VRIJE BASISSCHOOL

Contactgegevens VRIJE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLIJPERSTRAAT 1; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51243305 (+32-51243305) 51243305 (+32-51243305)

Fax (fax): +32 (59) 264-39-12 +32 (59) 264-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE BASISSCHOOL
Products information VRIJE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08932678222
Ondernemingsnummer: 8830230712
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE BASISSCHOOL

3296. Minerale wol | Mineral wool
283303. antibiotica | Antibiotics
308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
20920101. Chowders, vis en zeevruchten: bevroren | Chowders, fish and seafood: frozen
35450325. Shaping tools (machine tool accessoires) | Shaping tools (machine tool accessories)
38230101. Pyrometers, industrieel proces type | Pyrometers, industrial process type
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
51139902. Sluitingen, papier en wegwerp plastic | Closures, paper and disposable plastic
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij VRIJE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van VRIJE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE BASISSCHOOL. Leave a respond for VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE BASISSCHOOL
Location of VRIJE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE BASISSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL: Alpino | VAN DE WALLE BVBA | Lange D | ROLAND BODART | Herkules NV

Other related companies as VRIJE BASISSCHOOL: Alpino | VAN DE WALLE BVBA | Lange D | ROLAND BODART | Herkules NV

VRIJE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932678222. Het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: SLIJPERSTRAAT 1; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE BASISSCHOOL is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE BASISSCHOOL op de kaart.

VRIJE BASISSCHOOL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE08932678222. The company VRIJE BASISSCHOOL is located at the address: SLIJPERSTRAAT 1; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE BASISSCHOOL is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE BASISSCHOOL, open positions, location of VRIJE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.