VRIJE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VRIJE BASISSCHOOL
Private companiesHealth Services • VRIJE BASISSCHOOL

Contactgegevens VRIJE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KILLESTRAAT 43; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52473648 (+32-52473648) 52473648 (+32-52473648)

Fax (fax): +32 (81) 564-24-28 +32 (81) 564-24-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE BASISSCHOOL
Products information VRIJE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE02411743164
Ondernemingsnummer: 8762664794
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE BASISSCHOOL

824900. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
20879903. Extracten, aroma | Extracts, flavoring
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical

Werken bij VRIJE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van VRIJE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE BASISSCHOOL. Leave a respond for VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE BASISSCHOOL
Location of VRIJE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE BASISSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL: Declercq H | NC Support | OCMW Diksmuide | ARNIX METAL | CES HEALTHCARE COMMUNICATION

Other related companies as VRIJE BASISSCHOOL: Declercq H | NC Support | OCMW Diksmuide | ARNIX METAL | CES HEALTHCARE COMMUNICATION

VRIJE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02411743164. Het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: KILLESTRAAT 43; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE BASISSCHOOL is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE BASISSCHOOL op de kaart.

VRIJE BASISSCHOOL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE02411743164. The company VRIJE BASISSCHOOL is located at the address: KILLESTRAAT 43; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE BASISSCHOOL is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE BASISSCHOOL, open positions, location of VRIJE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.