FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Contactgegevens FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Wondelgemkaai 200 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-57-72-11 32-92-57-72-11

Fax (fax): 32-92-57-72-00 32-92-57-72-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Products information FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02764953613
Ondernemingsnummer: 8577545166
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV
(Get full report from official database of BE for FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Addition kinds of activities for FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV

22629901. Kalendering: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Calendering: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
30889904. Sink, kunststof | Sinks, plastics
33170000. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
38210110. Granulatoren, laboratorium | Granulators, laboratory

Werken bij FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Laat een reactie achter voor FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. Leave a respond for FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV. FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV op de google maps. Adres en contacten FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV
Location of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV on the google maps. Address and contacts of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: JOANNES CLAES | FA. ANTWERP GEM CO | HOTEL DE LA POSTE | Galerie Kusseneers | G.S.B.

Other related companies as FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV: JOANNES CLAES | FA. ANTWERP GEM CO | HOTEL DE LA POSTE | Galerie Kusseneers | G.S.B.

FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02764953613. Het bedrijf FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV bevindt zich op het adres: Wondelgemkaai 200 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, openstaande posities, locatie van FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV op de kaart.

FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is a company, that was registered 2007 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, company assigned to the tax number BE02764953613. The company FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is located at the address: Wondelgemkaai 200 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV were not found.
The main activity of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV is not available. You also can look at reviews of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, open positions, location of FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTORA ENSO LANGERBRUGGE NV, employees, financial statistics.