VRIJE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VRIJE BASISSCHOOL
Private companiesReal Estate • VRIJE BASISSCHOOL

Contactgegevens VRIJE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HULSTPLEIN 32; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51424900 (+32-51424900) 51424900 (+32-51424900)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE BASISSCHOOL
Products information VRIJE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE BASISSCHOOL

373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij VRIJE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Sales & Logistiek medewerker (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een hoog technologisch bedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een gedreven Sales & Logistiek medewerker. In een functie al Sales & Logistiek medewerker ondersteun je de logistiek met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten en facturatie richting onze productievestigingen en met de data ingave in SAP. Als Sales & Logistiek medewerker ondersteun je ook de Customer Service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfishes. Je put de costing van de artikelen in SAP, je zorgt voor de administratieve afhandelingen van directe zendingen en je staat in voor het opmaken van stockoverzichten voor klanten.

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van VRIJE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE BASISSCHOOL. Leave a respond for VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE BASISSCHOOL
Location of VRIJE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE BASISSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL: AUPING-ESPACE PLUS | PISTE MONT SPINETTE | HERWEY BVBA | Leveque D | MAXIME VANDEVOORDT

Other related companies as VRIJE BASISSCHOOL: AUPING-ESPACE PLUS | PISTE MONT SPINETTE | HERWEY BVBA | Leveque D | MAXIME VANDEVOORDT

VRIJE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: HULSTPLEIN 32; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE BASISSCHOOL is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE BASISSCHOOL op de kaart.

VRIJE BASISSCHOOL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE03251647949. The company VRIJE BASISSCHOOL is located at the address: HULSTPLEIN 32; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE BASISSCHOOL is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE BASISSCHOOL, open positions, location of VRIJE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.