L.CLAEYS VERHELST NV

Contactgegevens L.CLAEYS VERHELST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.CLAEYS VERHELST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.CLAEYS VERHELST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstr. 56a 8460 Oudenburg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-25-52-52 32-59-25-52-52

Fax (fax): 32-59-25-52-50 32-59-25-52-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.CLAEYS VERHELST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.CLAEYS VERHELST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.CLAEYS VERHELST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.CLAEYS VERHELST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.CLAEYS VERHELST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.CLAEYS VERHELST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.CLAEYS VERHELST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.CLAEYS VERHELST NV
Products information L.CLAEYS VERHELST NV

BTW identificatienummer (tax): BE07795318603
Ondernemingsnummer: 5402221679
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in L.CLAEYS VERHELST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.CLAEYS VERHELST NV
(Get full report from official database of BE for L.CLAEYS VERHELST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.CLAEYS VERHELST NV
Addition kinds of activities for L.CLAEYS VERHELST NV

239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij L.CLAEYS VERHELST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.CLAEYS VERHELST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.CLAEYS VERHELST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.CLAEYS VERHELST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van L.CLAEYS VERHELST NV in sociale netwerken
Look for responds of L.CLAEYS VERHELST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.CLAEYS VERHELST NV. Laat een reactie achter voor L.CLAEYS VERHELST NV. L.CLAEYS VERHELST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.CLAEYS VERHELST NV. Leave a respond for L.CLAEYS VERHELST NV. L.CLAEYS VERHELST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.CLAEYS VERHELST NV op de google maps. Adres en contacten L.CLAEYS VERHELST NV
Location of L.CLAEYS VERHELST NV on the google maps. Address and contacts of L.CLAEYS VERHELST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come L.CLAEYS VERHELST NV L.CLAEYS VERHELST NV: FLHARINCK NV | Halsberghe Fres | EUROCAR | LIBRAIRIE QUATRE VENTS | SERVICEFLAT ST.VINCENTIUS

Other related companies as L.CLAEYS VERHELST NV: FLHARINCK NV | Halsberghe Fres | EUROCAR | LIBRAIRIE QUATRE VENTS | SERVICEFLAT ST.VINCENTIUS

L.CLAEYS VERHELST NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.CLAEYS VERHELST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07795318603. Het bedrijf L.CLAEYS VERHELST NV bevindt zich op het adres: Stationsstr. 56a 8460 Oudenburg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in L.CLAEYS VERHELST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.CLAEYS VERHELST NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.CLAEYS VERHELST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.CLAEYS VERHELST NV, openstaande posities, locatie van L.CLAEYS VERHELST NV op de kaart.

L.CLAEYS VERHELST NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.CLAEYS VERHELST NV, company assigned to the tax number BE07795318603. The company L.CLAEYS VERHELST NV is located at the address: Stationsstr. 56a 8460 Oudenburg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in L.CLAEYS VERHELST NV were not found.
The main activity of L.CLAEYS VERHELST NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L.CLAEYS VERHELST NV is not available. You also can look at reviews of L.CLAEYS VERHELST NV, open positions, location of L.CLAEYS VERHELST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.CLAEYS VERHELST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.CLAEYS VERHELST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.CLAEYS VERHELST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.CLAEYS VERHELST NV, employees, financial statistics.