E.R.E.A. NV

Contactgegevens E.R.E.A. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.R.E.A. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.R.E.A. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ruggeveldstraat 1 2110 Wijnegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-55-16-00 32-33-55-16-00

Fax (fax): 32-33-55-16-10 32-33-55-16-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.R.E.A. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.R.E.A. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.R.E.A. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.R.E.A. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.R.E.A. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.R.E.A. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.R.E.A. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.R.E.A. NV
Products information E.R.E.A. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08931030273
Ondernemingsnummer: 8523162841
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 586,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in E.R.E.A. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.R.E.A. NV
(Get full report from official database of BE for E.R.E.A. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.R.E.A. NV
Addition kinds of activities for E.R.E.A. NV

628200. Beleggingsadvies | Investment advice
17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
32910303. Grit, staal | Grit, steel
48320104. land | Country
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair

Werken bij E.R.E.A. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.R.E.A. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.R.E.A. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.R.E.A. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van E.R.E.A. NV in sociale netwerken
Look for responds of E.R.E.A. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.R.E.A. NV. Laat een reactie achter voor E.R.E.A. NV. E.R.E.A. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.R.E.A. NV. Leave a respond for E.R.E.A. NV. E.R.E.A. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.R.E.A. NV op de google maps. Adres en contacten E.R.E.A. NV
Location of E.R.E.A. NV on the google maps. Address and contacts of E.R.E.A. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come E.R.E.A. NV E.R.E.A. NV: FORTIS | M´EVERARTS CONCEPT DESIGN | BIOMARCHE | SPEED 2 | Sanders E

Other related companies as E.R.E.A. NV: FORTIS | M´EVERARTS CONCEPT DESIGN | BIOMARCHE | SPEED 2 | Sanders E

E.R.E.A. NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.R.E.A. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08931030273. Het bedrijf E.R.E.A. NV bevindt zich op het adres: Ruggeveldstraat 1 2110 Wijnegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 586,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in E.R.E.A. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.R.E.A. NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.R.E.A. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.R.E.A. NV, openstaande posities, locatie van E.R.E.A. NV op de kaart.

E.R.E.A. NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.R.E.A. NV, company assigned to the tax number BE08931030273. The company E.R.E.A. NV is located at the address: Ruggeveldstraat 1 2110 Wijnegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 586,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in E.R.E.A. NV were not found.
The main activity of E.R.E.A. NV is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of E.R.E.A. NV is not available. You also can look at reviews of E.R.E.A. NV, open positions, location of E.R.E.A. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.R.E.A. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.R.E.A. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.R.E.A. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.R.E.A. NV, employees, financial statistics.