GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Contactgegevens GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOIMANS 5; 2323; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33147695 (+32-33147695) 33147695 (+32-33147695)

Fax (fax): +32 (61) 390-63-78 +32 (61) 390-63-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Products information GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE04314849853
Ondernemingsnummer: 4874877929
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

4724. Reisbureaus | Travel agencies
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
28650302. aminofenol | Aminophenol
38250200. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement

Werken bij GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. Leave a respond for GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL. GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL
Location of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: Werkhuizen Florimond Ketels NV | SOMERS HENRU & Zoon | HAIR DIFFUSION | KANTOOR DE MEY | D?LIFRANCE BOUTIQUE

Other related companies as GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL: Werkhuizen Florimond Ketels NV | SOMERS HENRU & Zoon | HAIR DIFFUSION | KANTOOR DE MEY | D?LIFRANCE BOUTIQUE

GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04314849853. Het bedrijf GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: ROOIMANS 5; 2323; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL op de kaart.

GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE04314849853. The company GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is located at the address: ROOIMANS 5; 2323; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, open positions, location of GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.