ECOLE PRIM. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE PRIM. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE PRIM. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE PRIM. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIT? GERMINAL 18; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 67636517 (+32-67636517) 67636517 (+32-67636517)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE PRIM. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE PRIM. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE PRIM. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE PRIM. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE PRIM. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE PRIM. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE PRIM. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE PRIM. COMMUNALE
Products information ECOLE PRIM. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE PRIM. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE PRIM. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE PRIM. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE PRIM. COMMUNALE

721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
735299. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
22210905. Papier uitgeweven stoffen | Paper broadwoven fabrics
86410301. Boy scout organisatie | Boy scout organization

Werken bij ECOLE PRIM. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE PRIM. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE PRIM. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE PRIM. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van ECOLE PRIM. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE PRIM. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE PRIM. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE PRIM. COMMUNALE. ECOLE PRIM. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE PRIM. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE PRIM. COMMUNALE. ECOLE PRIM. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE PRIM. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE PRIM. COMMUNALE
Location of ECOLE PRIM. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE PRIM. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE PRIM. COMMUNALE ECOLE PRIM. COMMUNALE: GEERT BEYLS | IMMO BOULANGER | Fabro G | Denys NV | F. DEWIJNGAERT

Other related companies as ECOLE PRIM. COMMUNALE: GEERT BEYLS | IMMO BOULANGER | Fabro G | Denys NV | F. DEWIJNGAERT

ECOLE PRIM. COMMUNALE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE PRIM. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf ECOLE PRIM. COMMUNALE bevindt zich op het adres: CIT? GERMINAL 18; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE PRIM. COMMUNALE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE PRIM. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE PRIM. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE PRIM. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE PRIM. COMMUNALE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE PRIM. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE01458404541. The company ECOLE PRIM. COMMUNALE is located at the address: CIT? GERMINAL 18; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE PRIM. COMMUNALE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE PRIM. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE PRIM. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE PRIM. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE PRIM. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE PRIM. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE PRIM. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE PRIM. COMMUNALE, employees, financial statistics.