FLDEJONGH NV

Contactgegevens FLDEJONGH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEJONGH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEJONGH NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Essensteenweg 44 2920 Kalmthout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-70-04-44 32-36-70-04-44

Fax (fax): 32-36-67-71-78 32-36-67-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEJONGH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEJONGH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEJONGH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEJONGH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEJONGH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEJONGH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEJONGH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEJONGH NV
Products information FLDEJONGH NV

BTW identificatienummer (tax): BE01275756835
Ondernemingsnummer: 7090545654
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLDEJONGH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEJONGH NV
(Get full report from official database of BE for FLDEJONGH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEJONGH NV
Addition kinds of activities for FLDEJONGH NV

308899. Kunststof loodgieterij | Plastics plumbing fixtures, nec
501301. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
14990601. Turfslijpen | Peat grinding
26750402. Ei cartons, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Egg cartons, die-cut: made from purchased materials
31110304. Die-snijden van leer | Die-cutting of leather
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
80599901. Convalescent huis | Convalescent home

Werken bij FLDEJONGH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEJONGH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEJONGH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEJONGH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van FLDEJONGH NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDEJONGH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEJONGH NV. Laat een reactie achter voor FLDEJONGH NV. FLDEJONGH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEJONGH NV. Leave a respond for FLDEJONGH NV. FLDEJONGH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEJONGH NV op de google maps. Adres en contacten FLDEJONGH NV
Location of FLDEJONGH NV on the google maps. Address and contacts of FLDEJONGH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEJONGH NV FLDEJONGH NV: MIRODAN BOUWGLAS | MUTUALIT? SOCIALISTE | Verguts Paul | De Jonghe G | YVES HELLINCKX

Other related companies as FLDEJONGH NV: MIRODAN BOUWGLAS | MUTUALIT? SOCIALISTE | Verguts Paul | De Jonghe G | YVES HELLINCKX

FLDEJONGH NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEJONGH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01275756835. Het bedrijf FLDEJONGH NV bevindt zich op het adres: Essensteenweg 44 2920 Kalmthout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLDEJONGH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEJONGH NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEJONGH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEJONGH NV, openstaande posities, locatie van FLDEJONGH NV op de kaart.

FLDEJONGH NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDEJONGH NV, company assigned to the tax number BE01275756835. The company FLDEJONGH NV is located at the address: Essensteenweg 44 2920 Kalmthout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLDEJONGH NV were not found.
The main activity of FLDEJONGH NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEJONGH NV is not available. You also can look at reviews of FLDEJONGH NV, open positions, location of FLDEJONGH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEJONGH NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEJONGH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEJONGH NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEJONGH NV, employees, financial statistics.