FLVERIAC NV

Contactgegevens FLVERIAC NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVERIAC NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVERIAC NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Satenrozen Elsbos 2 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-50-11-11 32-34-50-11-11

Fax (fax): 32-34-50-11-22 32-34-50-11-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVERIAC NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVERIAC NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVERIAC NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVERIAC NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVERIAC NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVERIAC NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVERIAC NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVERIAC NV
Products information FLVERIAC NV

BTW identificatienummer (tax): BE03793273925
Ondernemingsnummer: 2187896728
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLVERIAC NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVERIAC NV
(Get full report from official database of BE for FLVERIAC NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVERIAC NV
Addition kinds of activities for FLVERIAC NV

33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
50139903. Aanhangwagen onderdelen en accessoires | Trailer parts and accessories
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij FLVERIAC NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVERIAC NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVERIAC NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVERIAC NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van FLVERIAC NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVERIAC NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVERIAC NV. Laat een reactie achter voor FLVERIAC NV. FLVERIAC NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVERIAC NV. Leave a respond for FLVERIAC NV. FLVERIAC NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVERIAC NV op de google maps. Adres en contacten FLVERIAC NV
Location of FLVERIAC NV on the google maps. Address and contacts of FLVERIAC NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVERIAC NV FLVERIAC NV: BOULANGERIE LIEBENS-BARE | VERBEECK PACKAGING | NICK-NACK | ALFONS SERNEELS | Sandri R

Other related companies as FLVERIAC NV: BOULANGERIE LIEBENS-BARE | VERBEECK PACKAGING | NICK-NACK | ALFONS SERNEELS | Sandri R

FLVERIAC NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVERIAC NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03793273925. Het bedrijf FLVERIAC NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein Satenrozen Elsbos 2 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLVERIAC NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVERIAC NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVERIAC NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVERIAC NV, openstaande posities, locatie van FLVERIAC NV op de kaart.

FLVERIAC NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVERIAC NV, company assigned to the tax number BE03793273925. The company FLVERIAC NV is located at the address: Industrieterrein Satenrozen Elsbos 2 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLVERIAC NV were not found.
The main activity of FLVERIAC NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVERIAC NV is not available. You also can look at reviews of FLVERIAC NV, open positions, location of FLVERIAC NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVERIAC NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVERIAC NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVERIAC NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVERIAC NV, employees, financial statistics.