ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ECOLE FONDAMENTALE LIBRE
Private companiesOil and Gas Extraction • ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Contactgegevens ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE SAINTE-MARGUERITE 1; 5004; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81213719 (+32-81213719) 81213719 (+32-81213719)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FONDAMENTALE LIBRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FONDAMENTALE LIBRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FONDAMENTALE LIBRE
Products information ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FONDAMENTALE LIBRE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FONDAMENTALE LIBRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FONDAMENTALE LIBRE
Addition kinds of activities for ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
31990303. Molenband voor textielfabrieken, leer | Mill strapping for textile mills, leather
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
55410000. Benzine tankstations | Gasoline service stations
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van ECOLE FONDAMENTALE LIBRE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. Laat een reactie achter voor ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. ECOLE FONDAMENTALE LIBRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. Leave a respond for ECOLE FONDAMENTALE LIBRE. ECOLE FONDAMENTALE LIBRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FONDAMENTALE LIBRE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FONDAMENTALE LIBRE
Location of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FONDAMENTALE LIBRE ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: FRANK ZOETE | Van Hulle L | JOSEPH CLAEYS | BOSMANS | CLASSICS&GREENS

Other related companies as ECOLE FONDAMENTALE LIBRE: FRANK ZOETE | Van Hulle L | JOSEPH CLAEYS | BOSMANS | CLASSICS&GREENS

ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf ECOLE FONDAMENTALE LIBRE bevindt zich op het adres: PLACE SAINTE-MARGUERITE 1; 5004; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, openstaande posities, locatie van ECOLE FONDAMENTALE LIBRE op de kaart.

ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, company assigned to the tax number BE09994506835. The company ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is located at the address: PLACE SAINTE-MARGUERITE 1; 5004; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, open positions, location of ECOLE FONDAMENTALE LIBRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FONDAMENTALE LIBRE, employees, financial statistics.