FLPIETERCIL DELBY NV

Contactgegevens FLPIETERCIL DELBY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPIETERCIL DELBY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPIETERCIL DELBY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vitseroelstraat 74 1740 Ternat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-83-82-64 32-25-83-82-64

Fax (fax): 32-25-82-29-63 32-25-82-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPIETERCIL DELBY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPIETERCIL DELBY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPIETERCIL DELBY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPIETERCIL DELBY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPIETERCIL DELBY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPIETERCIL DELBY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPIETERCIL DELBY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPIETERCIL DELBY NV
Products information FLPIETERCIL DELBY NV

BTW identificatienummer (tax): BE06060302734
Ondernemingsnummer: 4610931396
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLPIETERCIL DELBY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPIETERCIL DELBY NV
(Get full report from official database of BE for FLPIETERCIL DELBY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPIETERCIL DELBY NV
Addition kinds of activities for FLPIETERCIL DELBY NV

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
267300. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
07220101. Hakken en silo vulling diensten | Chopping and silo filling services
22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
82220000. Junior colleges | Junior colleges

Werken bij FLPIETERCIL DELBY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPIETERCIL DELBY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPIETERCIL DELBY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPIETERCIL DELBY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van FLPIETERCIL DELBY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPIETERCIL DELBY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPIETERCIL DELBY NV. Laat een reactie achter voor FLPIETERCIL DELBY NV. FLPIETERCIL DELBY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPIETERCIL DELBY NV. Leave a respond for FLPIETERCIL DELBY NV. FLPIETERCIL DELBY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPIETERCIL DELBY NV op de google maps. Adres en contacten FLPIETERCIL DELBY NV
Location of FLPIETERCIL DELBY NV on the google maps. Address and contacts of FLPIETERCIL DELBY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPIETERCIL DELBY NV FLPIETERCIL DELBY NV: M?TROPOLE CLEF | Lenoir F | Vloeberghs K | J-Tech | Distrac nv

Other related companies as FLPIETERCIL DELBY NV: M?TROPOLE CLEF | Lenoir F | Vloeberghs K | J-Tech | Distrac nv

FLPIETERCIL DELBY NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPIETERCIL DELBY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06060302734. Het bedrijf FLPIETERCIL DELBY NV bevindt zich op het adres: Vitseroelstraat 74 1740 Ternat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLPIETERCIL DELBY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPIETERCIL DELBY NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPIETERCIL DELBY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPIETERCIL DELBY NV, openstaande posities, locatie van FLPIETERCIL DELBY NV op de kaart.

FLPIETERCIL DELBY NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPIETERCIL DELBY NV, company assigned to the tax number BE06060302734. The company FLPIETERCIL DELBY NV is located at the address: Vitseroelstraat 74 1740 Ternat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLPIETERCIL DELBY NV were not found.
The main activity of FLPIETERCIL DELBY NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPIETERCIL DELBY NV is not available. You also can look at reviews of FLPIETERCIL DELBY NV, open positions, location of FLPIETERCIL DELBY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPIETERCIL DELBY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPIETERCIL DELBY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPIETERCIL DELBY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPIETERCIL DELBY NV, employees, financial statistics.