ECOLE FOND. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE FOND. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FOND. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FOND. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MAIZERET 24; 5101; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81580210 (+32-81580210) 81580210 (+32-81580210)

Fax (fax): +32 (69) 821-66-94 +32 (69) 821-66-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FOND. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FOND. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FOND. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FOND. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FOND. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FOND. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FOND. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FOND. COMMUNALE
Products information ECOLE FOND. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE08807708740
Ondernemingsnummer: 2044250488
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FOND. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FOND. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FOND. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE FOND. COMMUNALE

5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij ECOLE FOND. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FOND. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FOND. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van ECOLE FOND. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FOND. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FOND. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FOND. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FOND. COMMUNALE
Location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FOND. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FOND. COMMUNALE ECOLE FOND. COMMUNALE: MICHEL AENDEKERK | FE. DI PALMA-GODBIL | Van Praet H BVBA | BEERENS NV | MARIO'S CROISSY

Other related companies as ECOLE FOND. COMMUNALE: MICHEL AENDEKERK | FE. DI PALMA-GODBIL | Van Praet H BVBA | BEERENS NV | MARIO'S CROISSY

ECOLE FOND. COMMUNALE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FOND. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807708740. Het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE bevindt zich op het adres: RUE DE MAIZERET 24; 5101; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE FOND. COMMUNALE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FOND. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FOND. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE FOND. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE FOND. COMMUNALE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FOND. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE08807708740. The company ECOLE FOND. COMMUNALE is located at the address: RUE DE MAIZERET 24; 5101; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE FOND. COMMUNALE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FOND. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FOND. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FOND. COMMUNALE, employees, financial statistics.