FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV

Contactgegevens FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortemarkstr. 8 8810 Lichtervelde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-72-24-01 32-51-72-24-01

Fax (fax): 32-51-72-52-24 32-51-72-52-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV
Products information FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02468048095
Ondernemingsnummer: 8754150390
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV
(Get full report from official database of BE for FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV
Addition kinds of activities for FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
284299. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
01399902. Vlas boerderij | Flax farm
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
39310212. Zithers en onderdelen | Zithers and parts
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
50640300. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service

Werken bij FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. Laat een reactie achter voor FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. Leave a respond for FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV. FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV op de google maps. Adres en contacten FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV
Location of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV on the google maps. Address and contacts of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: Francis Moret SPRL | Star Dog | DIAMANT A IMPORT-EXPORT | CARROSSERIE VANDRIESSCHE | RUDY DUSSLIER

Other related companies as FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV: Francis Moret SPRL | Star Dog | DIAMANT A IMPORT-EXPORT | CARROSSERIE VANDRIESSCHE | RUDY DUSSLIER

FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468048095. Het bedrijf FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV bevindt zich op het adres: Kortemarkstr. 8 8810 Lichtervelde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, openstaande posities, locatie van FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV op de kaart.

FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, company assigned to the tax number BE02468048095. The company FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is located at the address: Kortemarkstr. 8 8810 Lichtervelde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Food & Related products. Products created in FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV were not found.
The main activity of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV is not available. You also can look at reviews of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, open positions, location of FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOLIEFABRIEK LICHTERVELDE NV, employees, financial statistics.