E.P.L. ST.CROIX

Contactgegevens E.P.L. ST.CROIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.L. ST.CROIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.L. ST.CROIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CREHEN 1; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19519454 (+32-19519454) 19519454 (+32-19519454)

Fax (fax): +32 (81) 879-39-95 +32 (81) 879-39-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.L. ST.CROIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.L. ST.CROIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.L. ST.CROIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.L. ST.CROIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.L. ST.CROIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.L. ST.CROIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.L. ST.CROIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.L. ST.CROIX
Products information E.P.L. ST.CROIX

BTW identificatienummer (tax): BE03988555908
Ondernemingsnummer: 7075439453
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.L. ST.CROIX
(Get full report from official database of BE for E.P.L. ST.CROIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.L. ST.CROIX
Addition kinds of activities for E.P.L. ST.CROIX

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
30691002. Dozen, hard rubber | Boxes, hard rubber
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery

Werken bij E.P.L. ST.CROIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.L. ST.CROIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.L. ST.CROIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.L. ST.CROIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Elektrieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als elektrieker.

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van E.P.L. ST.CROIX in sociale netwerken
Look for responds of E.P.L. ST.CROIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.L. ST.CROIX. Laat een reactie achter voor E.P.L. ST.CROIX. E.P.L. ST.CROIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.L. ST.CROIX. Leave a respond for E.P.L. ST.CROIX. E.P.L. ST.CROIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.L. ST.CROIX op de google maps. Adres en contacten E.P.L. ST.CROIX
Location of E.P.L. ST.CROIX on the google maps. Address and contacts of E.P.L. ST.CROIX

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.L. ST.CROIX E.P.L. ST.CROIX: OOSTMOTORS | ORTHO DIFFUSION BVBA | SABINE DEBOUCK | FOTO DE COLFMAEKER/ SPECTOR | CTB LOGISTICS SA

Other related companies as E.P.L. ST.CROIX: OOSTMOTORS | ORTHO DIFFUSION BVBA | SABINE DEBOUCK | FOTO DE COLFMAEKER/ SPECTOR | CTB LOGISTICS SA

E.P.L. ST.CROIX is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.L. ST.CROIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988555908. Het bedrijf E.P.L. ST.CROIX bevindt zich op het adres: RUE DE CREHEN 1; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van E.P.L. ST.CROIX is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.L. ST.CROIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.L. ST.CROIX, openstaande posities, locatie van E.P.L. ST.CROIX op de kaart.

E.P.L. ST.CROIX is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.L. ST.CROIX, company assigned to the tax number BE03988555908. The company E.P.L. ST.CROIX is located at the address: RUE DE CREHEN 1; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of E.P.L. ST.CROIX is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.L. ST.CROIX is not available. You also can look at reviews of E.P.L. ST.CROIX, open positions, location of E.P.L. ST.CROIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.L. ST.CROIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.L. ST.CROIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.L. ST.CROIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.L. ST.CROIX, employees, financial statistics.