FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA
Private companiesMotion Pictures • FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA

Contactgegevens FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin De La Laiterie 14 4711 Lontzen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-63-91-63 32-87-63-91-63

Fax (fax): 32-87-65-90-22 32-87-65-90-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA
Products information FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA

BTW identificatienummer (tax): BE05468963623
Ondernemingsnummer: 9924743652
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA
(Get full report from official database of BE for FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA
Addition kinds of activities for FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA

505103. Koperproducten | Copper products
508500. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
32990403. Bloemboxen, Gips van Parijs | Flower boxes, plaster of paris
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
72991203. Persoonlijke boodschappen service | Personal shopping service
86319904. Vakbond | Trade union

Werken bij FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. Laat een reactie achter voor FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. Leave a respond for FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA. FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA op de google maps. Adres en contacten FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA
Location of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA on the google maps. Address and contacts of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: JET | Piéron E | Elmyr Laser BVBA | MAISON TROISFONTAINES | OTOPROF

Other related companies as FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA: JET | Piéron E | Elmyr Laser BVBA | MAISON TROISFONTAINES | OTOPROF

FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05468963623. Het bedrijf FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA bevindt zich op het adres: Chemin De La Laiterie 14 4711 Lontzen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, openstaande posities, locatie van FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA op de kaart.

FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, company assigned to the tax number BE05468963623. The company FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is located at the address: Chemin De La Laiterie 14 4711 Lontzen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA were not found.
The main activity of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA is not available. You also can look at reviews of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, open positions, location of FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMOLKEREI-LAITERIE WALHORN SA, employees, financial statistics.