FLMOLENS 'T KINDT NV

Contactgegevens FLMOLENS 'T KINDT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMOLENS 'T KINDT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMOLENS 'T KINDT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaaistr. 18 8581 Avelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-55-39-00-70 32-55-39-00-70

Fax (fax): 32-55-38-77-79 32-55-38-77-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMOLENS 'T KINDT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMOLENS 'T KINDT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMOLENS 'T KINDT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMOLENS 'T KINDT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMOLENS 'T KINDT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMOLENS 'T KINDT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMOLENS 'T KINDT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMOLENS 'T KINDT NV
Products information FLMOLENS 'T KINDT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09138946533
Ondernemingsnummer: 9764892578
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLMOLENS 'T KINDT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMOLENS 'T KINDT NV
(Get full report from official database of BE for FLMOLENS 'T KINDT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMOLENS 'T KINDT NV
Addition kinds of activities for FLMOLENS 'T KINDT NV

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
27619906. Unit sets (veelvoudige bedrijfsvormen) | Unit sets (manifold business forms)
59999914. insecticide | Insecticide
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service

Werken bij FLMOLENS 'T KINDT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMOLENS 'T KINDT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMOLENS 'T KINDT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMOLENS 'T KINDT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Management Assistant (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Roeselare zoeken we een Management Assistant. In deze functie bent u: administratieve rechterhand van de zaakvoerder algemene administratie inboeken uitgaande en inkomende facturen controle facturen leveranciers BTW admnistratie opvolging betalingen klanten en leveranciers assistentie bij loon- en wedde administratie voorbereidende deeltaken voor opmaak kwartaal en jaarafsluitingen

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van FLMOLENS 'T KINDT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMOLENS 'T KINDT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMOLENS 'T KINDT NV. Laat een reactie achter voor FLMOLENS 'T KINDT NV. FLMOLENS 'T KINDT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMOLENS 'T KINDT NV. Leave a respond for FLMOLENS 'T KINDT NV. FLMOLENS 'T KINDT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMOLENS 'T KINDT NV op de google maps. Adres en contacten FLMOLENS 'T KINDT NV
Location of FLMOLENS 'T KINDT NV on the google maps. Address and contacts of FLMOLENS 'T KINDT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMOLENS 'T KINDT NV FLMOLENS 'T KINDT NV: A CROQUER | FRANS VAN DEN BRANDE | Perles d'Amour | IN DE PIK | Metropole

Other related companies as FLMOLENS 'T KINDT NV: A CROQUER | FRANS VAN DEN BRANDE | Perles d'Amour | IN DE PIK | Metropole

FLMOLENS 'T KINDT NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMOLENS 'T KINDT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09138946533. Het bedrijf FLMOLENS 'T KINDT NV bevindt zich op het adres: Kaaistr. 18 8581 Avelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLMOLENS 'T KINDT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMOLENS 'T KINDT NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMOLENS 'T KINDT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMOLENS 'T KINDT NV, openstaande posities, locatie van FLMOLENS 'T KINDT NV op de kaart.

FLMOLENS 'T KINDT NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMOLENS 'T KINDT NV, company assigned to the tax number BE09138946533. The company FLMOLENS 'T KINDT NV is located at the address: Kaaistr. 18 8581 Avelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLMOLENS 'T KINDT NV were not found.
The main activity of FLMOLENS 'T KINDT NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMOLENS 'T KINDT NV is not available. You also can look at reviews of FLMOLENS 'T KINDT NV, open positions, location of FLMOLENS 'T KINDT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMOLENS 'T KINDT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMOLENS 'T KINDT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMOLENS 'T KINDT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMOLENS 'T KINDT NV, employees, financial statistics.