E.F.C. LA SOURCE

Contactgegevens E.F.C. LA SOURCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.F.C. LA SOURCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.F.C. LA SOURCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU DOOLEGT 6; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22476371 (+32-22476371) 22476371 (+32-22476371)

Fax (fax): +32 (59) 131-81-42 +32 (59) 131-81-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.F.C. LA SOURCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.F.C. LA SOURCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.F.C. LA SOURCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.F.C. LA SOURCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.F.C. LA SOURCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.F.C. LA SOURCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.F.C. LA SOURCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.F.C. LA SOURCE
Products information E.F.C. LA SOURCE

BTW identificatienummer (tax): BE03741363525
Ondernemingsnummer: 6015258789
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.F.C. LA SOURCE
(Get full report from official database of BE for E.F.C. LA SOURCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.F.C. LA SOURCE
Addition kinds of activities for E.F.C. LA SOURCE

2657. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij E.F.C. LA SOURCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.F.C. LA SOURCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.F.C. LA SOURCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.F.C. LA SOURCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

Zoek naar antwoorden van E.F.C. LA SOURCE in sociale netwerken
Look for responds of E.F.C. LA SOURCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.F.C. LA SOURCE. Laat een reactie achter voor E.F.C. LA SOURCE. E.F.C. LA SOURCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.F.C. LA SOURCE. Leave a respond for E.F.C. LA SOURCE. E.F.C. LA SOURCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.F.C. LA SOURCE op de google maps. Adres en contacten E.F.C. LA SOURCE
Location of E.F.C. LA SOURCE on the google maps. Address and contacts of E.F.C. LA SOURCE

Andere gerelateerde bedrijven als come E.F.C. LA SOURCE E.F.C. LA SOURCE: COIFFURE SEVER'IN | POSTZEGELCLUB OOSTKAMP | Lemmens K | PAUL MAGREZ | G. VAN RENTERGHEM

Other related companies as E.F.C. LA SOURCE: COIFFURE SEVER'IN | POSTZEGELCLUB OOSTKAMP | Lemmens K | PAUL MAGREZ | G. VAN RENTERGHEM

E.F.C. LA SOURCE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.F.C. LA SOURCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741363525. Het bedrijf E.F.C. LA SOURCE bevindt zich op het adres: RUE DU DOOLEGT 6; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van E.F.C. LA SOURCE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.F.C. LA SOURCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.F.C. LA SOURCE, openstaande posities, locatie van E.F.C. LA SOURCE op de kaart.

E.F.C. LA SOURCE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.F.C. LA SOURCE, company assigned to the tax number BE03741363525. The company E.F.C. LA SOURCE is located at the address: RUE DU DOOLEGT 6; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of E.F.C. LA SOURCE is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of E.F.C. LA SOURCE is not available. You also can look at reviews of E.F.C. LA SOURCE, open positions, location of E.F.C. LA SOURCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.F.C. LA SOURCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.F.C. LA SOURCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.F.C. LA SOURCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.F.C. LA SOURCE, employees, financial statistics.