FLMATERNE - CONFILUX SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLMATERNE - CONFILUX SA
Private companiesAgricultural Services • FLMATERNE - CONFILUX SA

Contactgegevens FLMATERNE - CONFILUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMATERNE - CONFILUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMATERNE - CONFILUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée Des Cerisiers 1 5150 Floreffe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-44-74-74 32-81-44-74-74

Fax (fax): 32-81-44-09-22 32-81-44-09-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMATERNE - CONFILUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMATERNE - CONFILUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMATERNE - CONFILUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMATERNE - CONFILUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMATERNE - CONFILUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMATERNE - CONFILUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMATERNE - CONFILUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMATERNE - CONFILUX SA
Products information FLMATERNE - CONFILUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE05940551757
Ondernemingsnummer: 6297332763
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLMATERNE - CONFILUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMATERNE - CONFILUX SA
(Get full report from official database of BE for FLMATERNE - CONFILUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMATERNE - CONFILUX SA
Addition kinds of activities for FLMATERNE - CONFILUX SA

07210200. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
20920102. Soepen, vis en zeevruchten: bevroren | Soups, fish and seafood: frozen
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
38420400. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television

Werken bij FLMATERNE - CONFILUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMATERNE - CONFILUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMATERNE - CONFILUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMATERNE - CONFILUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van FLMATERNE - CONFILUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMATERNE - CONFILUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMATERNE - CONFILUX SA. Laat een reactie achter voor FLMATERNE - CONFILUX SA. FLMATERNE - CONFILUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMATERNE - CONFILUX SA. Leave a respond for FLMATERNE - CONFILUX SA. FLMATERNE - CONFILUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMATERNE - CONFILUX SA op de google maps. Adres en contacten FLMATERNE - CONFILUX SA
Location of FLMATERNE - CONFILUX SA on the google maps. Address and contacts of FLMATERNE - CONFILUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMATERNE - CONFILUX SA FLMATERNE - CONFILUX SA: FLPROTON WORLD INTERNATIONAL SA | FLSAVACO NV | RETRO MOTOR CLUB | MOBISTAR CENTER AARSCHOT | Aerts BVBA

Other related companies as FLMATERNE - CONFILUX SA: FLPROTON WORLD INTERNATIONAL SA | FLSAVACO NV | RETRO MOTOR CLUB | MOBISTAR CENTER AARSCHOT | Aerts BVBA

FLMATERNE - CONFILUX SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMATERNE - CONFILUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05940551757. Het bedrijf FLMATERNE - CONFILUX SA bevindt zich op het adres: Allée Des Cerisiers 1 5150 Floreffe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLMATERNE - CONFILUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMATERNE - CONFILUX SA is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMATERNE - CONFILUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMATERNE - CONFILUX SA, openstaande posities, locatie van FLMATERNE - CONFILUX SA op de kaart.

FLMATERNE - CONFILUX SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMATERNE - CONFILUX SA, company assigned to the tax number BE05940551757. The company FLMATERNE - CONFILUX SA is located at the address: Allée Des Cerisiers 1 5150 Floreffe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLMATERNE - CONFILUX SA were not found.
The main activity of FLMATERNE - CONFILUX SA is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMATERNE - CONFILUX SA is not available. You also can look at reviews of FLMATERNE - CONFILUX SA, open positions, location of FLMATERNE - CONFILUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMATERNE - CONFILUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMATERNE - CONFILUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMATERNE - CONFILUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMATERNE - CONFILUX SA, employees, financial statistics.