FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV

Contactgegevens FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Puttestraat 21 2490 Balen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-81-65-50 32-14-81-65-50

Fax (fax): 32-14-81-68-96 32-14-81-68-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV
Products information FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06258605957
Ondernemingsnummer: 2561431884
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 560,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV
(Get full report from official database of BE for FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV
Addition kinds of activities for FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV

229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
28160100. Witte pigmenten | White pigments
86610106. Katholieke kerk | Catholic church
87119905. Elektrische of elektronische engineering | Electrical or electronic engineering

Werken bij FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. Laat een reactie achter voor FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. Leave a respond for FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV. FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV op de google maps. Adres en contacten FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV
Location of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV on the google maps. Address and contacts of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: Vier Uurtje ('t) | MONIQUE HENNEKENS | Lucrece | D. COPPILLIE | D. D'HAENE

Other related companies as FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV: Vier Uurtje ('t) | MONIQUE HENNEKENS | Lucrece | D. COPPILLIE | D. D'HAENE

FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06258605957. Het bedrijf FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV bevindt zich op het adres: Puttestraat 21 2490 Balen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 560,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, openstaande posities, locatie van FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV op de kaart.

FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, company assigned to the tax number BE06258605957. The company FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is located at the address: Puttestraat 21 2490 Balen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 560,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Food & Related products. Products created in FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV were not found.
The main activity of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV is not available. You also can look at reviews of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, open positions, location of FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMARIËN BAKKERIJ PRODUCTEN NV, employees, financial statistics.