STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Contactgegevens STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D'HONDSTRAAT 65; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57202284 (+32-57202284) 57202284 (+32-57202284)

Fax (fax): +32 (60) 363-41-32 +32 (60) 363-41-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Products information STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

BTW identificatienummer (tax): BE01430938720
Ondernemingsnummer: 7506103515
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types d'Enseignement: Cours de Musique.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Addition kinds of activities for STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

1231. Antracietwinning | Anthracite mining
259902. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
27590203. Visitekaartjes (inclusief bedrijf): drukwerk, nsk | Visiting cards (including business): printing, nsk
39499903. Boomerangs | Boomerangs

Werken bij STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Leave a respond for STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Location of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: Elektro-Wood VOF | LALOI | HOME VOGELZANG | K. DEMONIE | VEGA TRADING

Other related companies as STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: Elektro-Wood VOF | LALOI | HOME VOGELZANG | K. DEMONIE | VEGA TRADING

STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01430938720. Het bedrijf STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD bevindt zich op het adres: D'HONDSTRAAT 65; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Cours de Musique..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD op de kaart.

STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, company assigned to the tax number BE01430938720. The company STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is located at the address: D'HONDSTRAAT 65; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Cours de Musique..
The main activity of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, open positions, location of STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, employees, financial statistics.