ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL

Contactgegevens ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOGAARDENSTRAAT 8; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16561825 (+32-16561825) 16561825 (+32-16561825)

Fax (fax): +32 (53) 402-58-66 +32 (53) 402-58-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL
Products information ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types d'Enseignement: Cours de Musique.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL
(Get full report from official database of BE for ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL
Addition kinds of activities for ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL

34460600. Sierwerk | Ornamental metalwork
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
36639911. Studio apparatuur, radio en televisie uitzending | Studio equipment, radio and television broadcasting
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
50470102. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden, nec | Hospital equipment and supplies, nec
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
72219901. Huisfotograaf | Home photographer

Werken bij ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

Zoek naar antwoorden van ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. Laat een reactie achter voor ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. Leave a respond for ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL. ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL op de google maps. Adres en contacten ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL
Location of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL on the google maps. Address and contacts of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: Veramme L Verzekeringskantoor NV | Arkova | ANNE DIERCKXSENS | HENRICUS SMULDERS | Neuvice

Other related companies as ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL: Veramme L Verzekeringskantoor NV | Arkova | ANNE DIERCKXSENS | HENRICUS SMULDERS | Neuvice

ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL bevindt zich op het adres: BOGAARDENSTRAAT 8; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Cours de Musique..
De hoofdactiviteit van ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, openstaande posities, locatie van ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL op de kaart.

ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, company assigned to the tax number BE02226623535. The company ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is located at the address: BOGAARDENSTRAAT 8; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Cours de Musique..
The main activity of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL is not available. You also can look at reviews of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, open positions, location of ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTSELAARSE MUZIEKSCHOOL, employees, financial statistics.