MUZIEKACADEMIE

Contactgegevens MUZIEKACADEMIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUZIEKACADEMIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUZIEKACADEMIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTEPLEIN 2; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24668029 (+32-24668029) 24668029 (+32-24668029)

Fax (fax): +32 (14) 569-70-78 +32 (14) 569-70-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUZIEKACADEMIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUZIEKACADEMIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUZIEKACADEMIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUZIEKACADEMIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUZIEKACADEMIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUZIEKACADEMIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUZIEKACADEMIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUZIEKACADEMIE
Products information MUZIEKACADEMIE

BTW identificatienummer (tax): BE09119445800
Ondernemingsnummer: 4631256103
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types d'Enseignement: Cours de Musique.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUZIEKACADEMIE
(Get full report from official database of BE for MUZIEKACADEMIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUZIEKACADEMIE
Addition kinds of activities for MUZIEKACADEMIE

162200. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
22959901. Cambric: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Cambric: varnished, waxed, and impregnated
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
35790303. Embossing machines voor winkel en kantoor gebruik | Embossing machines for store and office use
39520202. Dozen, schetsen en verf | Boxes, sketching and paint
51990600. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases

Werken bij MUZIEKACADEMIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUZIEKACADEMIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUZIEKACADEMIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUZIEKACADEMIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van MUZIEKACADEMIE in sociale netwerken
Look for responds of MUZIEKACADEMIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUZIEKACADEMIE. Laat een reactie achter voor MUZIEKACADEMIE. MUZIEKACADEMIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUZIEKACADEMIE. Leave a respond for MUZIEKACADEMIE. MUZIEKACADEMIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUZIEKACADEMIE op de google maps. Adres en contacten MUZIEKACADEMIE
Location of MUZIEKACADEMIE on the google maps. Address and contacts of MUZIEKACADEMIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUZIEKACADEMIE MUZIEKACADEMIE: Walter & Emmanuel Castelein NV | EUROPRESS | Van Durme H | R. COLIN | Nog Nooit Gedacht

Other related companies as MUZIEKACADEMIE: Walter & Emmanuel Castelein NV | EUROPRESS | Van Durme H | R. COLIN | Nog Nooit Gedacht

MUZIEKACADEMIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUZIEKACADEMIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09119445800. Het bedrijf MUZIEKACADEMIE bevindt zich op het adres: GEMEENTEPLEIN 2; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Cours de Musique..
De hoofdactiviteit van MUZIEKACADEMIE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUZIEKACADEMIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUZIEKACADEMIE, openstaande posities, locatie van MUZIEKACADEMIE op de kaart.

MUZIEKACADEMIE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUZIEKACADEMIE, company assigned to the tax number BE09119445800. The company MUZIEKACADEMIE is located at the address: GEMEENTEPLEIN 2; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Cours de Musique..
The main activity of MUZIEKACADEMIE is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MUZIEKACADEMIE is not available. You also can look at reviews of MUZIEKACADEMIE, open positions, location of MUZIEKACADEMIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUZIEKACADEMIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUZIEKACADEMIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUZIEKACADEMIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUZIEKACADEMIE, employees, financial statistics.