ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS

Contactgegevens ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSESTEENWEG 41-43; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38892062 (+32-38892062) 38892062 (+32-38892062)

Fax (fax): +32 (4) 500-34-11 +32 (4) 500-34-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS
Products information ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS

BTW identificatienummer (tax): BE08060638427
Ondernemingsnummer: 9840148925
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Enseignement: Cours de Musique.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS
Addition kinds of activities for ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS

3253. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
38450104. Cardiographs | Cardiographs
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50990101. Ammunitie, behalve sportief | Ammunition, except sporting
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors

Werken bij ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Leercontract

    Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. Laat een reactie achter voor ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. Leave a respond for ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS. ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS
Location of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: MARCEL BRIERS | Hardy P | Foqu茅 L | RAF GOFFIN | d'Eendracht

Other related companies as ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS: MARCEL BRIERS | Hardy P | Foqu茅 L | RAF GOFFIN | d'Eendracht

ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060638427. Het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSESTEENWEG 41-43; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Cours de Musique..
De hoofdactiviteit van ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, openstaande posities, locatie van ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS op de kaart.

ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, company assigned to the tax number BE08060638427. The company ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is located at the address: SINT-AMANDSESTEENWEG 41-43; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Cours de Musique..
The main activity of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, open positions, location of ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS, employees, financial statistics.