ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Contactgegevens ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLOEGSEBAAN 144; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36630990 (+32-36630990) 36630990 (+32-36630990)

Fax (fax): +32 (19) 294-94-91 +32 (19) 294-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Products information ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

BTW identificatienummer (tax): BE09624542236
Ondernemingsnummer: 4247558593
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types d'Enseignement: Cours de Musique.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Addition kinds of activities for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
39449907. Motoren, miniatuur | Engines, miniature
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair

Werken bij ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Laat een reactie achter voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Leave a respond for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Location of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: Carausi | HOPI FLOWERS | ANTONIUS VERACHTEN | Husquinet C | Hendrickx W

Other related companies as ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: Carausi | HOPI FLOWERS | ANTONIUS VERACHTEN | Husquinet C | Hendrickx W

ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09624542236. Het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD bevindt zich op het adres: PLOEGSEBAAN 144; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Cours de Musique..
De hoofdactiviteit van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, openstaande posities, locatie van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD op de kaart.

ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, company assigned to the tax number BE09624542236. The company ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is located at the address: PLOEGSEBAAN 144; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Cours de Musique..
The main activity of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, open positions, location of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, employees, financial statistics.