STUDIO HYPE

Contactgegevens STUDIO HYPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO HYPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO HYPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HARDINGSTRAAT 3; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53780075 (+32-53780075) 53780075 (+32-53780075)

Fax (fax): +32 (71) 725-77-70 +32 (71) 725-77-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO HYPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO HYPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO HYPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO HYPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO HYPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO HYPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO HYPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO HYPE
Products information STUDIO HYPE

BTW identificatienummer (tax): BE07714019775
Ondernemingsnummer: 2253540039
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Studio d'Enregistrement.

Product categorie (product category): Enregistrements sonores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO HYPE
(Get full report from official database of BE for STUDIO HYPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO HYPE
Addition kinds of activities for STUDIO HYPE

322902. Optisch glas | Optical glass
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
23390300. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
31110300. Lederverwerking | Leather processing
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
35450308. Chasers (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Chasers (machine tool accessories)
48139902. Draad telefoon | Wire telephone
82210202. Theologisch seminarie | Theological seminary

Werken bij STUDIO HYPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO HYPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO HYPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO HYPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q CHOCOLATE

    Type: Vaste Job

    zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van STUDIO HYPE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO HYPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO HYPE. Laat een reactie achter voor STUDIO HYPE. STUDIO HYPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO HYPE. Leave a respond for STUDIO HYPE. STUDIO HYPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO HYPE op de google maps. Adres en contacten STUDIO HYPE
Location of STUDIO HYPE on the google maps. Address and contacts of STUDIO HYPE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO HYPE STUDIO HYPE: FLCOLMAR SA | CLERIM | CARLO ET FILS | CHRISTIAN AUTEM | Van Hasselt M

Other related companies as STUDIO HYPE: FLCOLMAR SA | CLERIM | CARLO ET FILS | CHRISTIAN AUTEM | Van Hasselt M

STUDIO HYPE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO HYPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714019775. Het bedrijf STUDIO HYPE bevindt zich op het adres: HARDINGSTRAAT 3; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enregistrements sonores. Lijst met producten zijn Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
De hoofdactiviteit van STUDIO HYPE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO HYPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO HYPE, openstaande posities, locatie van STUDIO HYPE op de kaart.

STUDIO HYPE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO HYPE, company assigned to the tax number BE07714019775. The company STUDIO HYPE is located at the address: HARDINGSTRAAT 3; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enregistrements sonores. List of products are Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
The main activity of STUDIO HYPE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO HYPE is not available. You also can look at reviews of STUDIO HYPE, open positions, location of STUDIO HYPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO HYPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO HYPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO HYPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO HYPE, employees, financial statistics.