MUSICBASEMENT STUDIO

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MUSICBASEMENT STUDIO
Private companiesBusiness Services • MUSICBASEMENT STUDIO

Contactgegevens MUSICBASEMENT STUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSICBASEMENT STUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSICBASEMENT STUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA D?MOCRATIE 85; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 22453030 (+32-22453030) 22453030 (+32-22453030)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSICBASEMENT STUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSICBASEMENT STUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSICBASEMENT STUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSICBASEMENT STUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSICBASEMENT STUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSICBASEMENT STUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSICBASEMENT STUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSICBASEMENT STUDIO
Products information MUSICBASEMENT STUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activit茅s: Studio d'Enregistrement.

Product categorie (product category): Enregistrements sonores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSICBASEMENT STUDIO
(Get full report from official database of BE for MUSICBASEMENT STUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSICBASEMENT STUDIO
Addition kinds of activities for MUSICBASEMENT STUDIO

22810204. Modacryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Modacrylic yarn, spun: made from purchased staple
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending

Werken bij MUSICBASEMENT STUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSICBASEMENT STUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSICBASEMENT STUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSICBASEMENT STUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van MUSICBASEMENT STUDIO in sociale netwerken
Look for responds of MUSICBASEMENT STUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSICBASEMENT STUDIO. Laat een reactie achter voor MUSICBASEMENT STUDIO. MUSICBASEMENT STUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSICBASEMENT STUDIO. Leave a respond for MUSICBASEMENT STUDIO. MUSICBASEMENT STUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSICBASEMENT STUDIO op de google maps. Adres en contacten MUSICBASEMENT STUDIO
Location of MUSICBASEMENT STUDIO on the google maps. Address and contacts of MUSICBASEMENT STUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSICBASEMENT STUDIO MUSICBASEMENT STUDIO: DE VULPEN | GARAGE A. KENIS | Jans W | MODEL CLUB CHAPELLOIS | JAN DE LILLE

Other related companies as MUSICBASEMENT STUDIO: DE VULPEN | GARAGE A. KENIS | Jans W | MODEL CLUB CHAPELLOIS | JAN DE LILLE

MUSICBASEMENT STUDIO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSICBASEMENT STUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf MUSICBASEMENT STUDIO bevindt zich op het adres: RUE DE LA D?MOCRATIE 85; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enregistrements sonores. Lijst met producten zijn Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
De hoofdactiviteit van MUSICBASEMENT STUDIO is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSICBASEMENT STUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSICBASEMENT STUDIO, openstaande posities, locatie van MUSICBASEMENT STUDIO op de kaart.

MUSICBASEMENT STUDIO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSICBASEMENT STUDIO, company assigned to the tax number BE02917938232. The company MUSICBASEMENT STUDIO is located at the address: RUE DE LA D?MOCRATIE 85; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enregistrements sonores. List of products are Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
The main activity of MUSICBASEMENT STUDIO is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSICBASEMENT STUDIO is not available. You also can look at reviews of MUSICBASEMENT STUDIO, open positions, location of MUSICBASEMENT STUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSICBASEMENT STUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSICBASEMENT STUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSICBASEMENT STUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSICBASEMENT STUDIO, employees, financial statistics.