AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS

Contactgegevens AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALL?E DU CLO?TRE 43; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26475571 (+32-26475571) 26475571 (+32-26475571)

Fax (fax): +32 (69) 228-22-60 +32 (69) 228-22-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS
Products information AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE03524658203
Ondernemingsnummer: 6135833740
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Studio d'Enregistrement.

Product categorie (product category): Enregistrements sonores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS

804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. Leave a respond for AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS. AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS
Location of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: VIRIDIS | Petra BVBA | GROSJEAN ANDRE | DYNASTY | A-Trait

Other related companies as AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS: VIRIDIS | Petra BVBA | GROSJEAN ANDRE | DYNASTY | A-Trait

AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03524658203. Het bedrijf AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: ALL?E DU CLO?TRE 43; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enregistrements sonores. Lijst met producten zijn Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
De hoofdactiviteit van AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS op de kaart.

AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE03524658203. The company AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is located at the address: ALL?E DU CLO?TRE 43; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enregistrements sonores. List of products are Activit茅s: Studio d'Enregistrement..
The main activity of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, open positions, location of AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMOR & PSYCHE PRODUCTIONS, employees, financial statistics.