Vaesen Koperwerk

Contactgegevens Vaesen Koperwerk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vaesen Koperwerk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vaesen Koperwerk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lillerbaan 106; 3950; Bocholt (Kaulille), België

Telefoon (phone): 011 44 52 30 (+32-011 44 52 30) 011 44 52 30 (+32-011 44 52 30)

Fax (fax): 011 44 52 30 (+32-011 44 52 30) 011 44 52 30 (+32-011 44 52 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vaesen Koperwerk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vaesen Koperwerk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vaesen Koperwerk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vaesen Koperwerk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vaesen Koperwerk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vaesen Koperwerk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vaesen Koperwerk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vaesen Koperwerk
Products information Vaesen Koperwerk

BTW identificatienummer (tax): BE07957092285
Ondernemingsnummer: 7046051025
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Copperware

Product categorie (product category): Engraving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vaesen Koperwerk
(Get full report from official database of BE for Vaesen Koperwerk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vaesen Koperwerk
Addition kinds of activities for Vaesen Koperwerk

15429905. Stadionbouw | Stadium construction
20929910. Garnalen, vers: bereid | Shrimp, fresh: prepared
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
32590105. Riool tegel, klei | Sewer tile, clay
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts

Werken bij Vaesen Koperwerk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vaesen Koperwerk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vaesen Koperwerk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vaesen Koperwerk. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Vaesen Koperwerk in sociale netwerken
Look for responds of Vaesen Koperwerk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vaesen Koperwerk. Laat een reactie achter voor Vaesen Koperwerk. Vaesen Koperwerk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vaesen Koperwerk. Leave a respond for Vaesen Koperwerk. Vaesen Koperwerk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vaesen Koperwerk op de google maps. Adres en contacten Vaesen Koperwerk
Location of Vaesen Koperwerk on the google maps. Address and contacts of Vaesen Koperwerk

Andere gerelateerde bedrijven als come Vaesen Koperwerk Vaesen Koperwerk: FLGLAVERBEL SA | VALبRE EECKHOUT | TAVERNE THE COSY | VRIJE LAGERE SCHOOL | DENNIS LATKOWSKI

Other related companies as Vaesen Koperwerk: FLGLAVERBEL SA | VALبRE EECKHOUT | TAVERNE THE COSY | VRIJE LAGERE SCHOOL | DENNIS LATKOWSKI

Vaesen Koperwerk is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vaesen Koperwerk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07957092285. Het bedrijf Vaesen Koperwerk bevindt zich op het adres: Lillerbaan 106; 3950; Bocholt (Kaulille). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engraving. Lijst met producten zijn Copperware.
De hoofdactiviteit van Vaesen Koperwerk is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vaesen Koperwerk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vaesen Koperwerk, openstaande posities, locatie van Vaesen Koperwerk op de kaart.

Vaesen Koperwerk is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vaesen Koperwerk, company assigned to the tax number BE07957092285. The company Vaesen Koperwerk is located at the address: Lillerbaan 106; 3950; Bocholt (Kaulille). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engraving. List of products are Copperware.
The main activity of Vaesen Koperwerk is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vaesen Koperwerk is not available. You also can look at reviews of Vaesen Koperwerk, open positions, location of Vaesen Koperwerk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vaesen Koperwerk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vaesen Koperwerk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vaesen Koperwerk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vaesen Koperwerk, employees, financial statistics.