SYPELS

Contactgegevens SYPELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYPELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYPELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kennedylaan 16; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): +32 (83) 396-42-49 +32 (83) 396-42-49

Fax (fax): +32 (68) 363-17-57 +32 (68) 363-17-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYPELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYPELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYPELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYPELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYPELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYPELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYPELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYPELS
Products information SYPELS

BTW identificatienummer (tax): BE03056365966
Ondernemingsnummer: 1377380371
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in SYPELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engraving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYPELS
(Get full report from official database of BE for SYPELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYPELS
Addition kinds of activities for SYPELS

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
14999905. Diatomaceous earth mining | Diatomaceous earth mining
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
22410304. Venetiaanse blinde banden | Venetian blind tapes
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij SYPELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYPELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYPELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYPELS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Medewerker visafdeling (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van SYPELS in sociale netwerken
Look for responds of SYPELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYPELS. Laat een reactie achter voor SYPELS. SYPELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYPELS. Leave a respond for SYPELS. SYPELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYPELS op de google maps. Adres en contacten SYPELS
Location of SYPELS on the google maps. Address and contacts of SYPELS

Andere gerelateerde bedrijven als come SYPELS SYPELS: Laeren NV | Devillez D | Ongenae Th | VAN DEN BOSSCHE NV | Eurobizz BVBA

Other related companies as SYPELS: Laeren NV | Devillez D | Ongenae Th | VAN DEN BOSSCHE NV | Eurobizz BVBA

SYPELS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYPELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056365966. Het bedrijf SYPELS bevindt zich op het adres: Kennedylaan 16; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engraving. Producten gemaakt in SYPELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYPELS is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYPELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYPELS, openstaande posities, locatie van SYPELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SYPELS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYPELS, company assigned to the tax number BE03056365966. The company SYPELS is located at the address: Kennedylaan 16; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engraving. Products created in SYPELS were not found.
The main activity of SYPELS is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SYPELS is not available. You also can look at reviews of SYPELS, open positions, location of SYPELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYPELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYPELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYPELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYPELS, employees, financial statistics.