MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Private companiesAmusement and Recreation Services • MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Contactgegevens MAUQUOY TRADING COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAUQUOY TRADING COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 12; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): +32 (57) 754-93-94 +32 (57) 754-93-94

Fax (fax): 03 226 95 16 (+32-03 226 95 16) 03 226 95 16 (+32-03 226 95 16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAUQUOY TRADING COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAUQUOY TRADING COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAUQUOY TRADING COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAUQUOY TRADING COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAUQUOY TRADING COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Products information MAUQUOY TRADING COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE04094299316
Ondernemingsnummer: 7278961181
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Medals & trophies; Stamps - Dating & name

Product categorie (product category): Engraving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for MAUQUOY TRADING COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Addition kinds of activities for MAUQUOY TRADING COMPANY NV

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
321100. Vlakglas | Flat glass
22110700. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
50329904. Cement | Cement
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij MAUQUOY TRADING COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAUQUOY TRADING COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van MAUQUOY TRADING COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of MAUQUOY TRADING COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Laat een reactie achter voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV. MAUQUOY TRADING COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Leave a respond for MAUQUOY TRADING COMPANY NV. MAUQUOY TRADING COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAUQUOY TRADING COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Location of MAUQUOY TRADING COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAUQUOY TRADING COMPANY NV MAUQUOY TRADING COMPANY NV: PATRICIA PEROT | C.P.A.S. | DE BISSCHOP FR. & LUC | B. VAESSEN | CHRISTIAAN BRAECKMAN

Other related companies as MAUQUOY TRADING COMPANY NV: PATRICIA PEROT | C.P.A.S. | DE BISSCHOP FR. & LUC | B. VAESSEN | CHRISTIAAN BRAECKMAN

MAUQUOY TRADING COMPANY NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAUQUOY TRADING COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04094299316. Het bedrijf MAUQUOY TRADING COMPANY NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 12; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engraving. Lijst met producten zijn Medals & trophies; Stamps - Dating & name.
De hoofdactiviteit van MAUQUOY TRADING COMPANY NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAUQUOY TRADING COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAUQUOY TRADING COMPANY NV, openstaande posities, locatie van MAUQUOY TRADING COMPANY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAUQUOY TRADING COMPANY NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAUQUOY TRADING COMPANY NV, company assigned to the tax number BE04094299316. The company MAUQUOY TRADING COMPANY NV is located at the address: Industrieweg 12; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engraving. List of products are Medals & trophies; Stamps - Dating & name.
The main activity of MAUQUOY TRADING COMPANY NV is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAUQUOY TRADING COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of MAUQUOY TRADING COMPANY NV, open positions, location of MAUQUOY TRADING COMPANY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAUQUOY TRADING COMPANY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAUQUOY TRADING COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAUQUOY TRADING COMPANY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAUQUOY TRADING COMPANY NV, employees, financial statistics.