CHRISTIAAN BRAECKMAN

Contactgegevens CHRISTIAAN BRAECKMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN BRAECKMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN BRAECKMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKSKEN 6; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93575782 (+32-93575782) 93575782 (+32-93575782)

Fax (fax): +32 (58) 324-11-84 +32 (58) 324-11-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN BRAECKMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN BRAECKMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN BRAECKMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN BRAECKMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN BRAECKMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN BRAECKMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN BRAECKMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN BRAECKMAN
Products information CHRISTIAAN BRAECKMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04618347167
Ondernemingsnummer: 5926544189
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Plantes, Fleurs Coup茅es.. Produits: Plantes, Fleurs.

Product categorie (product category): Plantes and fleurs Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN BRAECKMAN
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN BRAECKMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN BRAECKMAN
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN BRAECKMAN

23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
63710100. pensioenen | Pensions
73639904. Industriële hulpdienst | Industrial help service
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging
84129902. Museum | Museum

Werken bij CHRISTIAAN BRAECKMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN BRAECKMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN BRAECKMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN BRAECKMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Betonarbeider (h/f) (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het produceren van betonnen wanden, trappen, balken en dergelijke. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen e.d.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN BRAECKMAN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN BRAECKMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN BRAECKMAN. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN BRAECKMAN. CHRISTIAAN BRAECKMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN BRAECKMAN. Leave a respond for CHRISTIAAN BRAECKMAN. CHRISTIAAN BRAECKMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN BRAECKMAN op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN BRAECKMAN
Location of CHRISTIAAN BRAECKMAN on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN BRAECKMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN BRAECKMAN CHRISTIAAN BRAECKMAN: AUTOKEURINGEN | PIERRE LOGNARD | PAUL VAN ROYEN | C. BAINI | JESUS-EIK

Other related companies as CHRISTIAAN BRAECKMAN: AUTOKEURINGEN | PIERRE LOGNARD | PAUL VAN ROYEN | C. BAINI | JESUS-EIK

CHRISTIAAN BRAECKMAN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN BRAECKMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04618347167. Het bedrijf CHRISTIAAN BRAECKMAN bevindt zich op het adres: EEKSKEN 6; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 206,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plantes and fleurs Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Plantes, Fleurs Coup茅es.. Produits: Plantes, Fleurs..
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN BRAECKMAN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN BRAECKMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN BRAECKMAN, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN BRAECKMAN op de kaart.

CHRISTIAAN BRAECKMAN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN BRAECKMAN, company assigned to the tax number BE04618347167. The company CHRISTIAAN BRAECKMAN is located at the address: EEKSKEN 6; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 206,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plantes and fleurs Fleurs and plantes. List of products are Produits: Plantes, Fleurs Coup茅es.. Produits: Plantes, Fleurs..
The main activity of CHRISTIAAN BRAECKMAN is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN BRAECKMAN is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN BRAECKMAN, open positions, location of CHRISTIAAN BRAECKMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN BRAECKMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN BRAECKMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN BRAECKMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN BRAECKMAN, employees, financial statistics.