FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA

Contactgegevens FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Av. Eugene Mascaux 361 6001 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-47-42-22 32-71-47-42-22

Fax (fax): 32-71-47-37-12 32-71-47-37-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA
Products information FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06588745117
Ondernemingsnummer: 7077362060
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA
(Get full report from official database of BE for FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA
Addition kinds of activities for FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
01719906. Kruisbesboerderij | Gooseberry farm
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
28340600. dermatologica | Dermatologicals
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic

Werken bij FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. Laat een reactie achter voor FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. Leave a respond for FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA. FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA op de google maps. Adres en contacten FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA
Location of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA on the google maps. Address and contacts of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: Marie-Galante | Proesmans W & Neven J BVBA | INSTITUUT NANCY | Y BARRAGNAN | Planet Carwash CVBA

Other related companies as FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA: Marie-Galante | Proesmans W & Neven J BVBA | INSTITUUT NANCY | Y BARRAGNAN | Planet Carwash CVBA

FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06588745117. Het bedrijf FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA bevindt zich op het adres: Av. Eugene Mascaux 361 6001 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 747,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, openstaande posities, locatie van FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA op de kaart.

FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is a company, that was registered 1993 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, company assigned to the tax number BE06588745117. The company FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is located at the address: Av. Eugene Mascaux 361 6001 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 747,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA were not found.
The main activity of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA is not available. You also can look at reviews of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, open positions, location of FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLA SAUMONERIE ARTISANALE SA, employees, financial statistics.