ALPHASTYLE SPRL

Contactgegevens ALPHASTYLE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHASTYLE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHASTYLE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e d'Alsemberg 130-132; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 05 26 (+32-02 537 05 26) 02 537 05 26 (+32-02 537 05 26)

Fax (fax): 02 534 48 65 (+32-02 534 48 65) 02 534 48 65 (+32-02 534 48 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHASTYLE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHASTYLE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHASTYLE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHASTYLE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHASTYLE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHASTYLE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHASTYLE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHASTYLE SPRL
Products information ALPHASTYLE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04721343994
Ondernemingsnummer: 2618286132
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Stickers & transfers; Stamps - Dating & name; Letters & lettering

Product categorie (product category): Engraving

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHASTYLE SPRL
(Get full report from official database of BE for ALPHASTYLE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHASTYLE SPRL
Addition kinds of activities for ALPHASTYLE SPRL

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
281601. Witte pigmenten | White pigments
581301. Bars en lounges | Bars and lounges
32950102. Feldspar, gemalen of anderszins behandeld | Feldspar, ground or otherwise treated
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores

Werken bij ALPHASTYLE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHASTYLE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHASTYLE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHASTYLE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van ALPHASTYLE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALPHASTYLE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHASTYLE SPRL. Laat een reactie achter voor ALPHASTYLE SPRL. ALPHASTYLE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHASTYLE SPRL. Leave a respond for ALPHASTYLE SPRL. ALPHASTYLE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHASTYLE SPRL op de google maps. Adres en contacten ALPHASTYLE SPRL
Location of ALPHASTYLE SPRL on the google maps. Address and contacts of ALPHASTYLE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHASTYLE SPRL ALPHASTYLE SPRL: DIEGO VACCARELLO | CENTER TIR STEVENS | CHARME | ANTWERPSE OUD-PAPIER CENTRALE | STEELANDT TOELEVERING NV

Other related companies as ALPHASTYLE SPRL: DIEGO VACCARELLO | CENTER TIR STEVENS | CHARME | ANTWERPSE OUD-PAPIER CENTRALE | STEELANDT TOELEVERING NV

ALPHASTYLE SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHASTYLE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721343994. Het bedrijf ALPHASTYLE SPRL bevindt zich op het adres: Chauss茅e d'Alsemberg 130-132; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Engraving. Lijst met producten zijn Stickers & transfers; Stamps - Dating & name; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van ALPHASTYLE SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHASTYLE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHASTYLE SPRL, openstaande posities, locatie van ALPHASTYLE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPHASTYLE SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHASTYLE SPRL, company assigned to the tax number BE04721343994. The company ALPHASTYLE SPRL is located at the address: Chauss茅e d'Alsemberg 130-132; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Engraving. List of products are Stickers & transfers; Stamps - Dating & name; Letters & lettering.
The main activity of ALPHASTYLE SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHASTYLE SPRL is not available. You also can look at reviews of ALPHASTYLE SPRL, open positions, location of ALPHASTYLE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHASTYLE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHASTYLE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHASTYLE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHASTYLE SPRL, employees, financial statistics.