Thiry Oscar S.A.

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Thiry Oscar S.A.
Private companiesReal Estate • Thiry Oscar S.A.

Contactgegevens Thiry Oscar S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thiry Oscar S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thiry Oscar S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert-Ier 1Er 75 4030 Grivegn茅e (Li猫ge), België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thiry Oscar S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thiry Oscar S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thiry Oscar S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thiry Oscar S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thiry Oscar S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thiry Oscar S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thiry Oscar S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thiry Oscar S.A.
Products information Thiry Oscar S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Letterings; Seals (stamp)

Product categorie (product category): Engraving Workshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thiry Oscar S.A.
(Get full report from official database of BE for Thiry Oscar S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thiry Oscar S.A.
Addition kinds of activities for Thiry Oscar S.A.

13890105. Lease tanks, olie veld: oprichten, schoonmaken en repareren | Lease tanks, oil field: erecting, cleaning, and repairing
22419902. Katoen smalle stoffen | Cotton narrow fabrics
28430200. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
83229904. Reishulp | Travelers' aid
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij Thiry Oscar S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thiry Oscar S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thiry Oscar S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thiry Oscar S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • voorbereider (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Thiry Oscar S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Thiry Oscar S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thiry Oscar S.A.. Laat een reactie achter voor Thiry Oscar S.A.. Thiry Oscar S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thiry Oscar S.A.. Leave a respond for Thiry Oscar S.A.. Thiry Oscar S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thiry Oscar S.A. op de google maps. Adres en contacten Thiry Oscar S.A.
Location of Thiry Oscar S.A. on the google maps. Address and contacts of Thiry Oscar S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Thiry Oscar S.A. Thiry Oscar S.A.: M.L.B. | Elonex Benelux SA | WASE WERKPLAATS | T. PHAN LAC | BURE SA

Other related companies as Thiry Oscar S.A.: M.L.B. | Elonex Benelux SA | WASE WERKPLAATS | T. PHAN LAC | BURE SA

Thiry Oscar S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thiry Oscar S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf Thiry Oscar S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Albert-Ier 1Er 75 4030 Grivegn茅e (Li猫ge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engraving Workshops. Lijst met producten zijn Letterings; Seals (stamp).
De hoofdactiviteit van Thiry Oscar S.A. is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thiry Oscar S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thiry Oscar S.A., openstaande posities, locatie van Thiry Oscar S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thiry Oscar S.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thiry Oscar S.A., company assigned to the tax number BE03308502197. The company Thiry Oscar S.A. is located at the address: Avenue Albert-Ier 1Er 75 4030 Grivegn茅e (Li猫ge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engraving Workshops. List of products are Letterings; Seals (stamp).
The main activity of Thiry Oscar S.A. is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Thiry Oscar S.A. is not available. You also can look at reviews of Thiry Oscar S.A., open positions, location of Thiry Oscar S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thiry Oscar S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thiry Oscar S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thiry Oscar S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thiry Oscar S.A., employees, financial statistics.