CONTINENTAL TEVES NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • CONTINENTAL TEVES NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • CONTINENTAL TEVES NV

Contactgegevens CONTINENTAL TEVES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTINENTAL TEVES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTINENTAL TEVES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Generaal De Wittelaan 5 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 28 95 11 32.15 28 95 11

Fax (fax): 32.15 28 95 09 32.15 28 95 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTINENTAL TEVES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTINENTAL TEVES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTINENTAL TEVES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTINENTAL TEVES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTINENTAL TEVES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTINENTAL TEVES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTINENTAL TEVES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTINENTAL TEVES NV
Products information CONTINENTAL TEVES NV

BTW identificatienummer (tax): BE06655761718
Ondernemingsnummer: 4564788818
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): > 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Vehicle brakes

Product categorie (product category): Engines and parts; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTINENTAL TEVES NV
(Get full report from official database of BE for CONTINENTAL TEVES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTINENTAL TEVES NV
Addition kinds of activities for CONTINENTAL TEVES NV

17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
26310408. Matrix bord | Matrix board
28910208. Rubber cement | Rubber cement
33120701. Pantserplaat | Armor plate
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
83619901. Verwoest thuis | Destitute home
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij CONTINENTAL TEVES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTINENTAL TEVES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTINENTAL TEVES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTINENTAL TEVES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

Zoek naar antwoorden van CONTINENTAL TEVES NV in sociale netwerken
Look for responds of CONTINENTAL TEVES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTINENTAL TEVES NV. Laat een reactie achter voor CONTINENTAL TEVES NV. CONTINENTAL TEVES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTINENTAL TEVES NV. Leave a respond for CONTINENTAL TEVES NV. CONTINENTAL TEVES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTINENTAL TEVES NV op de google maps. Adres en contacten CONTINENTAL TEVES NV
Location of CONTINENTAL TEVES NV on the google maps. Address and contacts of CONTINENTAL TEVES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTINENTAL TEVES NV CONTINENTAL TEVES NV: Hoeselt KSV Jeugdterreinen | GERRIT LAURENT | VICTOR MURAILLE | JAN SEVENS | Gazo Sport

Other related companies as CONTINENTAL TEVES NV: Hoeselt KSV Jeugdterreinen | GERRIT LAURENT | VICTOR MURAILLE | JAN SEVENS | Gazo Sport

CONTINENTAL TEVES NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTINENTAL TEVES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06655761718. Het bedrijf CONTINENTAL TEVES NV bevindt zich op het adres: Generaal De Wittelaan 5 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van > 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engines and parts; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Vehicle brakes.
De hoofdactiviteit van CONTINENTAL TEVES NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTINENTAL TEVES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTINENTAL TEVES NV, openstaande posities, locatie van CONTINENTAL TEVES NV op de kaart.

CONTINENTAL TEVES NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTINENTAL TEVES NV, company assigned to the tax number BE06655761718. The company CONTINENTAL TEVES NV is located at the address: Generaal De Wittelaan 5 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. > 500 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engines and parts; Mechanical Engineering - machines. List of products are Vehicle brakes.
The main activity of CONTINENTAL TEVES NV is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTINENTAL TEVES NV is not available. You also can look at reviews of CONTINENTAL TEVES NV, open positions, location of CONTINENTAL TEVES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTINENTAL TEVES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTINENTAL TEVES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTINENTAL TEVES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTINENTAL TEVES NV, employees, financial statistics.