JAN SEVENS

Contactgegevens JAN SEVENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN SEVENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN SEVENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEKELHARING 4; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92232738 (+32-92232738) 92232738 (+32-92232738)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN SEVENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN SEVENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN SEVENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN SEVENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN SEVENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN SEVENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN SEVENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN SEVENS
Products information JAN SEVENS

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN SEVENS
(Get full report from official database of BE for JAN SEVENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN SEVENS
Addition kinds of activities for JAN SEVENS

242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist

Werken bij JAN SEVENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN SEVENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN SEVENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN SEVENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een ervaren technieker (m/v)

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

Zoek naar antwoorden van JAN SEVENS in sociale netwerken
Look for responds of JAN SEVENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN SEVENS. Laat een reactie achter voor JAN SEVENS. JAN SEVENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN SEVENS. Leave a respond for JAN SEVENS. JAN SEVENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN SEVENS op de google maps. Adres en contacten JAN SEVENS
Location of JAN SEVENS on the google maps. Address and contacts of JAN SEVENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN SEVENS JAN SEVENS: Van De Merlen BVBA | FREDERIC DELEUZE | MS COM | TIQUET | M. D'HOORE

Other related companies as JAN SEVENS: Van De Merlen BVBA | FREDERIC DELEUZE | MS COM | TIQUET | M. D'HOORE

JAN SEVENS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN SEVENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf JAN SEVENS bevindt zich op het adres: PEKELHARING 4; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van JAN SEVENS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN SEVENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN SEVENS, openstaande posities, locatie van JAN SEVENS op de kaart.

JAN SEVENS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN SEVENS, company assigned to the tax number BE05067687988. The company JAN SEVENS is located at the address: PEKELHARING 4; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of JAN SEVENS is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN SEVENS is not available. You also can look at reviews of JAN SEVENS, open positions, location of JAN SEVENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN SEVENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN SEVENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN SEVENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN SEVENS, employees, financial statistics.