HABASIT BELGIUM NV

Contactgegevens HABASIT BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HABASIT BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HABASIT BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sterrebeekstraat 176 Ab 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 25 04 30 32.27 25 04 30

Fax (fax): 32.27 25 01 58 32.27 25 01 58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HABASIT BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HABASIT BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HABASIT BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HABASIT BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HABASIT BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HABASIT BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HABASIT BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HABASIT BELGIUM NV
Products information HABASIT BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09488586425
Ondernemingsnummer: 1414459228
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Transmission belts

Product categorie (product category): Engines and parts; Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HABASIT BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for HABASIT BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HABASIT BELGIUM NV
Addition kinds of activities for HABASIT BELGIUM NV

17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
35370105. Motorstanden en racks, metaal | Engine stands and racks, metal
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
55310101. Auto-airconditioning apparatuur, verkoop, installatie | Automobile air conditioning equipment, sale, installation
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital

Werken bij HABASIT BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HABASIT BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HABASIT BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HABASIT BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

Zoek naar antwoorden van HABASIT BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of HABASIT BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HABASIT BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor HABASIT BELGIUM NV. HABASIT BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HABASIT BELGIUM NV. Leave a respond for HABASIT BELGIUM NV. HABASIT BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HABASIT BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten HABASIT BELGIUM NV
Location of HABASIT BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of HABASIT BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HABASIT BELGIUM NV HABASIT BELGIUM NV: TAVERNE LE BEULEMANS | ELEVEN | L. VAN RIJCKEGHEM | VRIJE BASISSCHOOL | JOSEPH FERRARO

Other related companies as HABASIT BELGIUM NV: TAVERNE LE BEULEMANS | ELEVEN | L. VAN RIJCKEGHEM | VRIJE BASISSCHOOL | JOSEPH FERRARO

HABASIT BELGIUM NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HABASIT BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09488586425. Het bedrijf HABASIT BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Sterrebeekstraat 176 Ab 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engines and parts; Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Transmission belts.
De hoofdactiviteit van HABASIT BELGIUM NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HABASIT BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HABASIT BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van HABASIT BELGIUM NV op de kaart.

HABASIT BELGIUM NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HABASIT BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE09488586425. The company HABASIT BELGIUM NV is located at the address: Sterrebeekstraat 176 Ab 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engines and parts; Goods handling - material and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Transmission belts.
The main activity of HABASIT BELGIUM NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HABASIT BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of HABASIT BELGIUM NV, open positions, location of HABASIT BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HABASIT BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HABASIT BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HABASIT BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HABASIT BELGIUM NV, employees, financial statistics.