SDS Scheepsdiesel Service NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • SDS Scheepsdiesel Service NV

Contactgegevens SDS Scheepsdiesel Service NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SDS Scheepsdiesel Service NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SDS Scheepsdiesel Service NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomkorstraat 7-8; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege), België

Telefoon (phone): 050 54 51 78; 0477 41 20 93 (+32-050 54 51 78; 0477 41 20 93) 050 54 51 78; 0477 41 20 93 (+32-050 54 51 78; 0477 41 20 93)

Fax (fax): 050 55 03 67 (+32-050 55 03 67) 050 55 03 67 (+32-050 55 03 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SDS Scheepsdiesel Service NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SDS Scheepsdiesel Service NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SDS Scheepsdiesel Service NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SDS Scheepsdiesel Service NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SDS Scheepsdiesel Service NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SDS Scheepsdiesel Service NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SDS Scheepsdiesel Service NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SDS Scheepsdiesel Service NV
Products information SDS Scheepsdiesel Service NV

BTW identificatienummer (tax): BE02480957031
Ondernemingsnummer: 3659515380
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Ship - Repair & Mainten.; Ship yards; Engines - Marine

Product categorie (product category): Engines - Diesel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SDS Scheepsdiesel Service NV
(Get full report from official database of BE for SDS Scheepsdiesel Service NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SDS Scheepsdiesel Service NV
Addition kinds of activities for SDS Scheepsdiesel Service NV

384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
38210122. Monster voorbereidingsapparaat | Sample preparation apparatus
39991203. Identificatieplaten | Identification plates
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij SDS Scheepsdiesel Service NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SDS Scheepsdiesel Service NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SDS Scheepsdiesel Service NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SDS Scheepsdiesel Service NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van SDS Scheepsdiesel Service NV in sociale netwerken
Look for responds of SDS Scheepsdiesel Service NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SDS Scheepsdiesel Service NV. Laat een reactie achter voor SDS Scheepsdiesel Service NV. SDS Scheepsdiesel Service NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SDS Scheepsdiesel Service NV. Leave a respond for SDS Scheepsdiesel Service NV. SDS Scheepsdiesel Service NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SDS Scheepsdiesel Service NV op de google maps. Adres en contacten SDS Scheepsdiesel Service NV
Location of SDS Scheepsdiesel Service NV on the google maps. Address and contacts of SDS Scheepsdiesel Service NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SDS Scheepsdiesel Service NV SDS Scheepsdiesel Service NV: LODEWIJK VAN CRAEN | PROTELUX | JAN KIEBOOM | Den Ast | Depoorter NV

Other related companies as SDS Scheepsdiesel Service NV: LODEWIJK VAN CRAEN | PROTELUX | JAN KIEBOOM | Den Ast | Depoorter NV

SDS Scheepsdiesel Service NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SDS Scheepsdiesel Service NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02480957031. Het bedrijf SDS Scheepsdiesel Service NV bevindt zich op het adres: Boomkorstraat 7-8; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Engines - Diesel. Lijst met producten zijn Ship - Repair & Mainten.; Ship yards; Engines - Marine.
De hoofdactiviteit van SDS Scheepsdiesel Service NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SDS Scheepsdiesel Service NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SDS Scheepsdiesel Service NV, openstaande posities, locatie van SDS Scheepsdiesel Service NV op de kaart.

SDS Scheepsdiesel Service NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SDS Scheepsdiesel Service NV, company assigned to the tax number BE02480957031. The company SDS Scheepsdiesel Service NV is located at the address: Boomkorstraat 7-8; 8380; Brugge (Zeebrugge - Lissewege). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Engines - Diesel. List of products are Ship - Repair & Mainten.; Ship yards; Engines - Marine.
The main activity of SDS Scheepsdiesel Service NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SDS Scheepsdiesel Service NV is not available. You also can look at reviews of SDS Scheepsdiesel Service NV, open positions, location of SDS Scheepsdiesel Service NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SDS Scheepsdiesel Service NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SDS Scheepsdiesel Service NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SDS Scheepsdiesel Service NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SDS Scheepsdiesel Service NV, employees, financial statistics.