CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV

Contactgegevens CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Haecht 623 Box 629; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): +32 (10) 351-17-30 +32 (10) 351-17-30

Fax (fax): +32 (14) 212-30-74 +32 (14) 212-30-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV
Products information CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04476898193
Ondernemingsnummer: 5069885253
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engines - Diesel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV
Addition kinds of activities for CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV

23290205. Jassen (suède, lederen, etc.), sport: mannen en jongens ' | Jackets (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
73610203. Modelregister | Model registry

Werken bij CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Schrijnwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. Leave a respond for CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV. CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV
Location of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: BBL | MARC HEMELINGS | DANIELLE DEBEAUMONT | OPTIQUE BEELEN | MAISON DEFI-PRIX

Other related companies as CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV: BBL | MARC HEMELINGS | DANIELLE DEBEAUMONT | OPTIQUE BEELEN | MAISON DEFI-PRIX

CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476898193. Het bedrijf CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Haecht 623 Box 629; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Engines - Diesel. Producten gemaakt in CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04476898193. The company CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is located at the address: Chauss茅e de Haecht 623 Box 629; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Engines - Diesel. Products created in CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV were not found.
The main activity of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, open positions, location of CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV, employees, financial statistics.