Pannecoucke SPRL

Contactgegevens Pannecoucke SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pannecoucke SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pannecoucke SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Textile 3; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 33 09 15 (+32-056 33 09 15) 056 33 09 15 (+32-056 33 09 15)

Fax (fax): 056 33 76 21 (+32-056 33 76 21) 056 33 76 21 (+32-056 33 76 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pannecoucke SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pannecoucke SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pannecoucke SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pannecoucke SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pannecoucke SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pannecoucke SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pannecoucke SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pannecoucke SPRL
Products information Pannecoucke SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01758056640
Ondernemingsnummer: 9959075927
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Buildings - Metal; Boiler manufacturers

Product categorie (product category): Engineering workshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pannecoucke SPRL
(Get full report from official database of BE for Pannecoucke SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pannecoucke SPRL
Addition kinds of activities for Pannecoucke SPRL

964104. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government
02790201. Volière | Aviary
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
61119907. Synthetische brandstoffen bedrijf | Synthetic fuels corporation

Werken bij Pannecoucke SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pannecoucke SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pannecoucke SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pannecoucke SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van Pannecoucke SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Pannecoucke SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pannecoucke SPRL. Laat een reactie achter voor Pannecoucke SPRL. Pannecoucke SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pannecoucke SPRL. Leave a respond for Pannecoucke SPRL. Pannecoucke SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pannecoucke SPRL op de google maps. Adres en contacten Pannecoucke SPRL
Location of Pannecoucke SPRL on the google maps. Address and contacts of Pannecoucke SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Pannecoucke SPRL Pannecoucke SPRL: Crea Pub Belgium SPRL | RESTAURANT PERLE DE LUNE | SARRAZIJN GEORGES | Eska Textiles BVBA | PIC PARTS

Other related companies as Pannecoucke SPRL: Crea Pub Belgium SPRL | RESTAURANT PERLE DE LUNE | SARRAZIJN GEORGES | Eska Textiles BVBA | PIC PARTS

Pannecoucke SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pannecoucke SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758056640. Het bedrijf Pannecoucke SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard du Textile 3; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering workshops. Lijst met producten zijn Buildings - Metal; Boiler manufacturers.
De hoofdactiviteit van Pannecoucke SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pannecoucke SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pannecoucke SPRL, openstaande posities, locatie van Pannecoucke SPRL op de kaart.

Pannecoucke SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pannecoucke SPRL, company assigned to the tax number BE01758056640. The company Pannecoucke SPRL is located at the address: Boulevard du Textile 3; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering workshops. List of products are Buildings - Metal; Boiler manufacturers.
The main activity of Pannecoucke SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pannecoucke SPRL is not available. You also can look at reviews of Pannecoucke SPRL, open positions, location of Pannecoucke SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pannecoucke SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pannecoucke SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pannecoucke SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pannecoucke SPRL, employees, financial statistics.